Volner fenntartja a csürhézést-férgezést és a szánkókat sajnálja

Visszakérdeztünk a tüntetőket ócsárló politikusnak, íme a válaszai.

Beszámoltunk róla, hogy Volner János, adófizetői pénzből élő magyar parlamenti képviselő tegnap csürhének, férgeknek és majmoknak nevezett magyar állampolgárokat, akik szerinte „törve-zúzva” „politikai műbalhét” csinálnak.

Volner ma egy újabb poszttal jelentkezett (ezt itt találod), amelyben azt hangsúlyozza: nem a békés tüntetőkre, hanem csak a rongálókra küldené rá a Betyársereget.

Mivel Volner azt kérte tőlünk, hozzuk le frissítésként a mai posztját, mi visszakérdeztünk: közszolgaként méltónak tartja-e, hogy csürhének, féregnek és majomnak nevezzen magyar állampolgárokat, akiknek az adójából él.

Válaszában azt írta:

„azok a pártaktivisták, akik egy mutatós balhé kedvéért tönkreteszik és felgyújtják a rászoruló gyerekek szánkóit és rátámadnak a rendőrökre,

megérdemlik az általam használt jelzőket.”

További kérdésünkre, hogy nem kínos-e számára azokban a fideszes szennymédiákban haknizni, ahol 1-2 éve még a bokorbeli orális kalandjairól sztoriztak, és ahol a jobbikos bajtársairól most is naponta penetráns módon hazudoznak, Volner úgy válaszolt:

„A kormánypárti médiában Jakab Pétertől Szanyi Tiborig szerepelnek az ellenzéki politikusok – érthető módon én is ezt teszem. Megjegyzem, a 24.hu-nak és az Indexnek ugyanígy nyilatkoztam már akkor is, amikor még nagyon utálták a Jobbikot és naponta náciztak minket.”

(Természetesen Jakab Péter Jobbik-szóvivő megtrollkodni ment be az EchoTV-be, nem pedig nyájasan válaszolgatni az alákérdezésre, ahogy azt Volner teszi naponta az őt futtató Fidesz-médiában – a szerk.)

Válaszának további részében Volner kifejtette:

a Fidesz szavazóit akarja megszólítani.

Azt írta:

„a Fidesz 4 év alatt 559 771 fővel növelte a listás szavazóinak számát, miközben a parlamenti ellenzéké 92 599 fővel csökkent. Ennek ellenére nincs egyetlen olyan parlamenti frakcióval rendelkező ellenzéki párt sem, amely megpróbálná megszólítani a Fidesz szavazóit. Én most ez hatékonyan meg tudom tenni és rengeteg csalódott, a Fideszhez pártolt volt jobbikostól kapok pozitív visszajelzéseket.”

Gratulálunk!

Valódi Hírek