Puzsér példaképe egy oltásellenes fasiszta (+videó)

Bemutatjuk a budapesti főpolgármester-jelölt politikai példaképét:

Beppe Grillo habitusra hasonló Puzsérhoz. Szeret ordítani érdemi mondanivaló nélkül. Az olasz jelenség egészen szürreális. Öt Csillag nevű pártja ma koalícióban vezeti Olaszországot. A pártról csak annyit, hogy pár éve azzal kampányoltak a líra mellett, hogy annak nagyobbak a számai, mint az euróé – azaz többet is ér.

De vissza Grillohoz. Puzsér azt mondta róla a 24.hu-nak adott interjújában pár napja:

„Nem titkolom, hogy Beppe Grillo nekem nagyon imponál.”

Álljon itt a The Guardian tavalyi cikke, amely azt fejtegeti, hogy Grilloék hogyan kampányolnak az oltások ellen. 2015-ben az Öt Csillag törvényt is akart alkotni a védőoltások ellen, mert szerintük „kapcsolatba hozhatók komoly megbetegedésekkel, mint a leukémia, az autizmus és az allergia.”

Beppe Grillo

De Grillo ezt még megfejelte a blogjában egy bejegyzéssel is: szerinte hiába segítenek megállítani a védőoltások olyan betegségeket mint a hepatitisz vagy a diftéria, a mellékhatások hasonlóan komoly betegségeket okozhatnak.

De akad még itt egy kis fajgyűlölés is – a The Local nevű olasz portálon találtuk a cikket, amely beszámol arról, hogy Grillo nem hajlandó bocsánatot kérni antiszemita posztjáért, amelyben tagadta a holokausztot, Izraelt pedig nem tekintette egy országnak.

Azért Puzsérnak maga miatt is van bőven szégyenkeznie.

Judapest Agyarország Fűvárosa nevű lejátszási listája alatt tölt fel videókat YouTube-csatornájára. Olyanokat, mint például a Prolihimnusz című alkotása, amit idelinkelünk, de mindenki csak saját felelősségre nézze meg:

Ungár, Karácsony, meg a többiek! Itt a főpolgármester-jelöltetek.

Valódi Hírek