A gyalázat nem elég erős szó arra, amit a „21. századi” (haha) pártok művelnek

Orbán Viktor koffeinmérgezést fog kapni, ha kikéri az összes kávét ehhez a tragikomédiához.

Április óta az egész ellenzék kényszerpályán mozog, de külön meg kell emlékeznünk arról a kutyakomédiáról, amit az önmagukat „21. századi” pártként aposztrofáló formációk produkálnak.

JOBBIK

A választás után kipukkadtak a párt nevével jelzett lufik, amelyeket Simicska Lajos pénzéből oly’ gondosan szórtak szét országszerte. Nemhogy kormányt nem váltottak, még

a saját szavazótáborukat sem tudták meggyőzni arról, hogy képesek hitelesen képviselni bárkit is az országban.

A sorozat legújabb epizódját gyorsan összefoglaljuk: Volner János egy héttel ezelőtt felébredt téli álmából és elmondta a párt középvezetőinek, hogy itt balratolódás és sumákolás van a pénzekkel, ez pedig elnökváltást és tiszítótüzet kíván.

Erre a Jobbik-frakció kizárta a tékozló fiút soraiból, és mint egy rossz szakítás után, megállapodtak, hogy barátok maradnak és csak a szépre emlékeznek.

Ehhez képest a felek hetek óta szolgáltatnak muníciót a fideszes propagandatévék főműsoridejébe a nemrég meghonosodott facebookos üzengetés műfajával.

Volnernél a legújabb becsípődés a Soros-ügynöközés, a jobbikosok pedig Fidesz-bérencezik a szebb napokat is látott alelnököt. Ha valakinek van kedve a vasárnapi ebéd után nevetni egy jót, álljon itt Volner legutóbbi bejegyzése, amiben éppen csak gyíkemberek nem szerepelnek:

Nemrég tényszerűen bizonyítottam, hogy a Jobbik jelenlegi vezetése valóban rossz úton jár és igaz a rémálom: tényleg…

Közzétette: Volner János – 2018. október 11., csütörtök

Itt szót kell ejtenünk a

MI HAZÁNK

nevű formációról, ami a Jobbik szétesésének kezdete óta színesíti az amúgy sem szűk politikai palettát.

Toroczkai László fanklubját most azzal vádolja a Jobbik, hogy ők – mármint a Mi Hazánk – megállapodtak a Fidesszel, sőt magával Kövér Lászlóval azért, hogy frakciót alapíthassanak az Országgyűlésben, amiért cserébe a párt segít szétverni a Jobbikot.

Tény, ami tény, a fideszes propagandamédia az elmúlt hetekben kiemelt előzékenységgel szólaltatja Toroczkait és társait, akik mindig készséggel leprázzák a Jobbikot ezeken a csatornákon.

LMP

Ők éppen ott tartanak, hogy Ungár Péter (Schmidt Mária fia, Mészáros Lőrinc üzlettársa) éppen viccet csinál a párt etikai bizottságából.

Be kell vallani, félig-meddig azért rászolgáltak a figyelemre, mert rögtönítélő bírákként percek alatt végezték ki saját pártelnöküket is.

Az LMP arca és a párt tulajdonképpen egyetlen ismert politikusa így el is tűnt a süllyesztőben. Idő kérdése, mikor követi az egész formáció Szél Bernadettet abban a bizonyos gödörben.

Mivel mostmár egyértelmű, hogy az én pártomból jelenleg az etikai bizottság rendelekzik a legnagyobb brandértékkel, arra…

Közzétette: Ungár Péter – 2018. október 14., vasárnap

Az LMP állapotát az is jól mutatja, hogy az új társelnöki poszt betöltésére egy kiugrott MSZP-snek, Demeter Mártának van a legnagyobb esélye.

Úgy tűnik, ha a „XXI. századi pártokon” múlik, Orbán Viktor addig repkedhet magángépekkel, ameddig csak akar, akár a családja nevére írathatja a fél országot, nem vonja őt már kérdőre senki.

Valódi Hírek