Bokros Lajos: Orbán megbolondult

A volt pénzügyminiszter a hivatalos Facebook-oldalán közölte véleményét.

Bokros Lajos pénteki posztját változtatás nélkül közöljük:

A VEZÉR MEGBOLONDULT

Más következtetés nem vonható le abból a kijelentéséből, hogy Brüsszel migránspárti zsoldosokkal akarja lecserélni a magyar határőrséget.

Orbán Viktor rossz beszédet mondott Strasbourgban. A saját szempontjából rosszat. Nem volt képes két sovány gumicsont-engedményt felajánlani annak érdekében, hogy saját pártcsaládja támogathassa őt a Sargentini-jelentés ellen szavazva. Nem hagyott menekülő utat Manfred Webernek, az Európai Néppárt frakcióvezetőjének, aki eddig mindig védte Orbán össze bűnét.

Most keddi beszédét, amely hazugságoktól hemzsegett, újabb tombolással tetézi. Olyan beszéddel, ami még szörnyebb hazugságokat tartalmaz.

Brüsszel nem akarja lecserélni a magyar határőrséget. Erre nem is lenne joga. Megerősíteni szeretné az Európai Unió külső határainak védelmét. Nem erről papolt maga Orbán az elmúlt három évben? Nem ő követelte éppen azt, hogy nemzetközi segítséggel erősítsük meg a külső határok védelmét? Nem arról beszél állandóan, hogy közös határvédelmi politika kell?

Lassan a vezér elméje meglágyul. Ez nem lenne baj, ha nem egy egész ország, egy egész nemzet, egy egész társadalom inná meg ennek a levét.

A hazugságokon már nem csodálkozunk, hiszen az a nemzeti szégyen kormányának büszkén forgatott fegyverei közé tartozik évtizedek óta.

De azt nem fogadjuk el, amikor a szellemi és lelki kútmérgezés már olyan fokra hág, ami rettenetes kárt okoz a magyar nemzetnek.

Polgártársak ébresztő!
A vezér megbolondult.

Bokros Lajos
Elnök
Modern Magyarország Mozgalom

Valódi Hírek