Vágó István kifakadt Puzsérra: „Ez az ember vagy retardált, vagy nagyon aljas!”

Az LMP-s megmondóember régóta üldözi a DK-ban politizáló Vágó Istvánt.

Puzsér Róbert vélhetően naponta lóg a korábbi kvízmester privát Facebook-profilján, ugyanis láthatóan lámpással keresi Vágó István azon bejegyzéseit, amiket kiforgatva azokba bele tud kötni.

Így történt ma is, az LMP-s megmondóember legújabb húzásától azonban már az egyébként birkatürelmű Vágó is kijött a sodrából.

Idézzük:

„Nemrég írtam egy posztot arról, hogy 150 év török uralom ELLENÉRE megtartottuk identitásunkat, megmaradt a kultúránk, nyelvünk, többségi vallásunk. Ez mindannyiunkat büszkeséggel tölthet el.

Erre jön Puzsér, és kioktat arról, hogy relativizálom a pusztítást, hogy a megszállók magyarok százezreit hurcolták el rabszolgának, nyomorították és gyilkolták meg. Azt kérdezi, mi a véleményem a tatárjárásról, a holokausztról meg a malenkij robotról. Hogy fáj-e nekem ezek bármelyike is.

A posztom melyik mondata indokolta ezeket a kérdéseket? Normális ez az ember?

Igen, írtam arról is, hogy a gasztronómiánk őrzi a 150 év hatását. Ez bűn?

Sőt, azt is megkockáztattam, hogy azok a törökök, akik a hódoltság után hazánkban maradtak, zömükben magyarrá váltak. Ez is különleges és egyedi kultúránk erejét bizonyítja.

Miért nem azt olvassa ki ez az ordító egér a mondataimból, amit pedig nehéz félreérteni: hogy a magyarság hősiesen kiállta a 150 év szenvedését, lábra állt, és megőrizte értékeit?

És ez az ember osztja az észt a HírTV-ben hetente, aki még szövegértelmezésben is vagy retardált, vagy nagyon aljas.”


.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek