Csodálatosan szénné égette a Szájjárató Papagájt a BBC riportere (+videó!)

Nem kegyelmezett a brit Kálmán Olga a hazudozó kakadunak.

A Fidesz-kormány tagjai régóta elszoktak attól, hogy valódi riporterek valódi kérdéseire válaszoljanak, lévén hosszú évek óta nem adnak interjút a kormánytól független médiának, csak és kizárólag a saját talpnyalóiknak.

A héten megszavazott „Stop Soros” törvény miatt azonban Szijjártó Péter kénytelen volt elfogadni a BBC (a brit közszolgálati televízió) meghívását.

A Newsnight című műsor riportere, Emily Maitlis pedig láthatóan nem a magyar viszonyokon edződött, annak rendje-módja szerint beolvasott az össze-vissza hazudozó fideszes droidnak.

„Ez nem a bevándorlásról szól, hanem az idegengyűlölet szításáról, igaz?”

– kérdezte a Stop Sorosról a riporter Szijjártót, aki csak annyit tudott felelni, hogy kitart Orbán Viktor minden kijelentése mellett, és kikéri magának, hogy a riporternő ilyen bántó dolgokat mondjon a magyarokról.

Emily Maitlis megkérdezte: miért fogadtak el egy olyan törvényt, amely kriminalizálja a menedékkérők segítését, hozzátéve, hogy ezzel emberi jogokat és nemzetközi szerződéseket sértenek.

Szijjártó ezt tagadta, szerinte a törvény nem erről szól, hanem az illegális bevándorlásról.

Erre a riporter nekiszegezte a kérdést:

Ugye tudja, hogy maguknak nincs bevándorlási problémája?

A riporter szerint Magyarországnak mindössze 3600 menedékkérelmet kellett elbírálnia, miközben az országban tízmillióan élnek. Idén például csak 300 menedékkérelmet adtak be.

Az interjúban az áprilisi választás is szóba került, miután a riporter felhozta, hogy az ellenzéki pártok nem tartották tisztességesnek a hatalmas extra pénzzel kitömött fideszes kampányt.

„Maga hazugságokat hangoztat, egyoldalú, maga csak azoknak a véleményével törődik, akik most frusztráltak, mert elveszítették a választást” – ennyit tudott mondani Szijjártó a riporternek.

Videó:


.

(444.hu / BBC nyomán)

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek