„Kávéfőzős” Luca csodásan beolvasott a keveset szülő nőket köpködő perszónának

Frappáns választ kapott a nőszemély, aki egy botrányos videóban pocskondiázta a kivándorló fiatalokat és a keveset szülő nőket.

Mi is beszámoltunk róla, hogy a terrorcselekményekkel gyanúsított Budaházy György húga, Budaházy Edda egy nehezen minősíthető videót tett közzé, amiben azzal vádolja a 2 gyereknél kevesebbet vállaló szülőket, hogy

ők az okozói „Magyarország pusztulásának”,

de ócsárolta az állatvédőket és a megélhetési okokból nyugatra vándorló fiatalokat is. Ha lemaradtál, itt tudod megnézni az eredeti videót.

A nagy botrányt kavaró klipre vasárnap este reagált Mészáros Luca is: ő az a 22 éves, óvónőnek készülő lány, aki a választások másnapján egy torokszorító posztban írta meg, hogy miért képtelenség pályakezdőként boldogulni Magyarországon.

balra: Mészáros Luca / jobbra: Budaházy Edda

Luca a blogján most azt írja a „szülesztő” botrányvideóra reagálva:

„Na és akkor jön az első kedvenc részem, a semmitmondó fikázás veleje. Teleazorr egyszerűen kimondja, hogy jobban keresünk kint, emiatt neki indulunk, sőt, érveink is vannak a kivándorlásra. PEDIG! Az országnak szüksége lenne ránk itt.

Nem mondja, mi miatt nem kellene ezt tennünk, nem hoz fel ellenérveket, amivel esetleg megvétózná a több százezer magyar ember döntését, aki már most kint él, illetve akik már éppen az autóban vagy repülőn ülnek, és fentről figyelik az országukat, ahogyan távolodik. Nem-nem.

Kéneegyorrspray a Szózattal jön, egyszerűen ennyi az indoka, ezzel csábít minket haza: „pedig tudod, hogy itt élned, halnod kell.” Kész, elégedjél meg ezzel, hagy ott a 600.000-es fizetésedet, a 13. és 14. havi béredet, gyere már haza 180-ért dolgozni a havi 70.000-es hiteled mellé: mert itt élned, halnod kell.

Aztán valahogyan összehozza a fókákat, hörcsögöket és kanapén alvó kutyákat egy csokorba, majd összeköti ezt az abortusszal. Hogy-hogy a francba jön ide az abortusz, mikor nem amiatt vagyunk egyre kevesebben, azt a fene sem tudja, a lényeg: érezd még szarabbul magadat, mert a sok 100 abortusz mellett, amiről te nem tudsz, mivel nem jelentik be az összeset, téged zavar, mikor heccből megnyúznak egy kutyát! Te szégyentelen, te.

Arról nem beszél, hogy sokan kutyát nem tudnak vállalni, nemhogy gyermeket, még két fizetésből sem. De azért az, hogy nem akarod, hogy a gyereked fűrészport egyen lekvárral, amíg te hántod le a fakérget és azt grillezed ebédre, mert nincs félretett pénzed magadra, nemhogy egy gyerek eltartására: na az csúnya és hazaáruló dolog. Szüljed meg, hogy az ország ne haljon ki: mert az országnak szüksége van rád.

Nekem is szükségem lenne az országomra, csak sajnos nem számíthatok rá.

De ez mellékes. Erről nem beszélünk. Ez nem létezik, a hibás te vagy, mert itthon nem érzed magadat jól. Drágul az élelmiszer, a háztartási és ruházati cikk, és a benzin, mi viszont nem keresünk többet, hiába mennek az évek előre: erről nem beszélünk. Ha igen, ez normális, értsük meg: hiszen nincsen munkaerő, na! (…)

És akkor a végszó! Azok miatt, akik kimentek külföldre a jobb élet reményében, akik nem akartak nélkülözni amiatt, mert gyereket szülnek. Akik nem képesek a rezsi, bérleti díj/hitel és folyamatosan dráguló élet mellett még egy gyereket vagy esetleg kettőt eltartani: Kossuth, Hunyadi, Rákóczi és még sok hős magyar ember ezek miatt az emberek miatt halt meg hiába!

Mert ti, ti a KÉNYELMETEK miatt nem tesztek ezért az országért!

Mert ti úgy vártok pozitív változást, hogy ti nem tesztek ám érte! Mert ti addig ne várjatok jobb életet itthon, amíg nem csináljátok ám meg magatoknak!

Mert ti, akik nem hoztatok ebbe a szép országba LEGALÁBB 2 gyereket, ti léhűtő, lusta és hálátlan emberek vagytok, és ti miattatok is pusztul ám ki az ország.

Ti vagytok a hálátlanok, mert olyan fizetést vártok el a rohadt sok munkáért, amiből legalább egy gyereket el lehet tartani. Olyan plusz juttatásokat vártok egy gyermekért, ami tényleg hozzásegít a felneveléséhez – ha már ennyire kell a gyerek az országba -, és nem csak arra elég, hogy vegyél neki 10db pelenkacsomagot.

Mert ti segítséget vártok az országtól egy gyermek felneveléséhez, nem pedig azt, hogy egy olyan videó keljen szárnyra, mely körülbelül lehazaárulóz mindenkit, aki nem látja itthon a jövőjét.”

(Mészáros Luca teljes posztját itt találod.)

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek