Élő adásban alázta szénné a Fidesz-talpnyalót a Jobbik szóvivője (+videó!)

Istenes László köpni-nyelni nem tudott, Jakab Péter keményen beolvasott neki.

Bírósági döntés kötelezte a TV2-t, hogy a Jobbik szóvivőjét is meginvitálják a reggeli adásba, ahol eddig csak fideszes politikusok, talpnyalók és megmondóemeberek mosták az emberek agyát.

Jakab Pétert eredetileg azért hívták be, hogy a választási eredményeket értékelje Istenes László „műsorvezetővel”, ám a szóvivő nem igazán alkalmazkodott az eredeti forgatókönyvhöz.

Inkább arról beszélt, hogy

  • másfél éves szóvivősége során először bejutott a magyar médiavilág leghírhedtebb no-go zónájába,
  • a TV2 figyelmen kívül hagyta az NVB és a Kúria döntését, amely szerint a csatornán szinte csak fideszes politikusoknak és propagandistáknak van lehetőségük megszólalni,
  • Andy Vajna csatornája nem a magyar törvények hatálya alá tartozik, „itt nyugodtan lehet hazudozni, álhíreket gyártani”
  • elmarasztalták a TV2-s riportereket azért a videóért, amelyben nyíltan a Fidesz mellett agitáltak a választások előtt (itt találod!)

Az ötvenes években Rákosi Mátyás, a korabeli Orbán Viktor, azt mondta újságíróknak hogy a sajtó feladata nem a tájékoztatás, hanem a tömegnevelés, ezt magyarul úgy hívjuk, agymosás. Szerkesztő úr, én nem szeretnék az 50-es években élni, és bízom benne, hogy ön sem

– olvasott be Jakab a fideszes csinovnyiknak, aki hiába igyekezett a szóvivőt kordában tartani.

Videó:

.

Kapcsolódó cikkünk:

Itt a pöcegödör legalja: Marsi Anikóék nyíltan a Fidesz-maffia mellett agitálnak (+videó)

 

Valódi Hírek