Fideszes spiclik vérfagyasztóan aprólékos listát csináltak a soproni emberekről

Pártállami időket idéző fideszes lista került elő, ami a Sopronban és környékén élő, beszervezendő „célpontokról” készült.

A 2014-es kampányidőszakban készülhetett az a hátborzongató lista, ami soproni érdekeltségű civileket próbál berántani a kampányba – papok, plébánosok, de még zenészek is helyet kaptak rajta, de vannak, akiket egyszerűen csak „proli rétegként” jellemeznek rajta.

A Hír TV által megszerzett dokumentum azt is tartalmazza, a rajta szereplők pontosan mire használhatóak, és milyen hasznot hajthat a beszervezésük a Fidesznek.

Mindenki neve mellett szerepel rajta az a taktika is, amivel meggyőzhető lehet, ilyen pofátlanul sunyi „módszer” például – idézzük az eredetit – „indirekt beszélgetésben megnyerni suttogó támogatásra”.

Forrás: Hír TV

A Hír TV-nek többen megerősítették, hogy az adatok valódiak, ők szerepelnek a listán. A médium a Fidesz alelnökét is kereste az ügyben, akitől válasz természetesen nem érkezett.

A valódi kérdés ezek után inkább az, ha már 2014-ben ilyenre vetemedtek, most vajon milyen eszközöket használnak a narancskommunisták?

(A címlapképen Kubatov Gábor látható. Fotó: Székehlyhidi Balázs, Magyar Nemzet)

Valódi Hírek