Gyorshír: Az DK szóvivője élő adásban üzent Hadházy Ákosnak (+videó)

Gréczy Zsolt az ATV kameráján keresztül intézett kérést az LMP társelnökéhez.

Csütörtökön reggel Gréczy Zsolt volt az ATV Start vendége, aki a műsor elején Hadházy Ákoshoz intézett kérelmet.

Gréczy a következőket mondta: „Kedves Hadházy Ákos! Tekintettel arra, hogy az utóbbi pár napban azt vesszük észre, hogy az LMP kommunikációjában inkább te vagy az, aki szeretnél megegyezni az ellenzéki pártokkal, és Szél Bernadett pedig kevésbé, ezért hozzád fordulok most”.

A DK szóvivője két dolgot kért az LMP társelnökétől:

„Egyrészt, ne engedd Szél Bernadettnek, hogy Polt Péter a helyén maradjon, ahogy ezt ígérte a pártokok konferenciáján. Másrészt nem lehet elsunnyogni a DK-nak azt a gesztusát, hogy mi visszaléptettük Tóth Zoltánt Szél Bernadett javára. Az országban nagyon sokan várnak egy hasonló gesztust az LMP-től”.

Gréczy fel is sorolt pár körzetet: Pesterzsébeten Hiller István, a 16. kerületben Nemes Gábor, Újbudán Gy. Németh Erzsébet, Erzsébet-és Terézvárosban Oláh Lajos, Újpesten Varju László, Óbudán Szabó Tímea, majd hozzátette:

„és még nagyon sokan várják az LMP-től azt a gesztust, hogy segítsetek, visszalépjetek és az esélyes jelöltet támogassátok. Kérem, hogy vesd be ez ügyben az LMP-ben a tekintélyedet. Hidd el, az LMP ebből csak erősebben jön ki!”

– magyarázta a politikus.

Videó:


.

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!