„Vérlázító!” – Farkasházy Tivadar keményen kiosztotta a haszonleső LMP-t

Kemény írást tett közzé kedden hivatalos Facebook-oldalán Farkasházy Tivadar közíró-humorista. Ebből idézünk:

Eljött a vasárnap, ahol a nagy bajuszára oly büszke Vágó Gábor ezekkel a szavakkal jött ki a megbeszélésekről:

„A pogácsa az közepesen volt csak száraz, de ha én mondjuk részeg vagyok, és otthon meghívok barátokat beszélgetni, az a minimum, ha őt is megkínálom viszkivel.

Elég erősen kiléptünk a komfortzónánkból, azáltal, hogy például én beleültem abba a székbe, ahol Gyurcsány Ferenc szokott ülni az elnökségi üléseken.”

Már megfigyeltem, hogy ennek az embernek mindig igen lassan forog a nyelve, de olykor az agya is. Egyre közelebb a halálhoz 12 éve rohadok ebben a rendszerben és akkor valaki a pogácsáról szövegel.

S amikor kérdezik, hogy a részegség az hogy jött a képbe? Arra ez a válasz: „Mind fizikailag, mind átvitt értelmében komolyan lehet venni.”

Egészen másnap estig, amikor kiderül, hogy szellemi értelemben gondolta. Elvégre a szellemi a fizikai szinonimája. Én aznap a kilencéves unokámmal autóztam Gyuláról hatvannal. De Gyurcsány be volt tépve a hároméves gyerekkel Kötcséről. Vagy talán csak szellemi értelemben.

S micsoda kilépés a komfortzónában, beleül abba a székbe, amire lehet, hogy Gyurcsány direkt odacsinált neki. Szél Bernadett bizonyára mindenféle skrupulus nélkül ült Tusványoson, ahol kitalálták nekünk az illiberális rendszert, előtte pedig bejelentették, hogy a baloldal ahányszor csak tehette, rárontott a nemzetre, mert genetikailag ilyenek.

Beszélnék arról is, amit Szél Bernadett odalenn az utcán mondott, csak nem hallottam a Körút zajától, gondolom a mondandónál fontosabb volt, hogy ne a DK felségvizein nyissa ki a száját, persze ő sem hagyta ki a komfortzónájának az emlegetését. A miénk meg le van szarva.

Pedig egy kicsit reménykedtem, hiszen ő jelentette ki nagy örömömre, hogy itt nem értékközösségről, hanem sorsközösségről van szó. Bár jobban örültem volna, ha ez annyi évnyi áskálódás után, mondjuk szeptemberben jut az eszébe.

Mindezek ellenére még reménykedem, mi mást tehetnék.”

Farkasházy Tivadar (Facebook)

Valódi Hírek