Bayer Zsolt élő adásban hülyézte le Bróker Lajcsit (+videó)

A brókerbotrányba keveredett kupakminisztert az EchoTV-ben próbálta mentegetni a lovagkeresztes Fidesz-alapító, de fordítva sült el az akció.

Bayer Zsolt műsorának vendége volt Kósa Lajos, hogy baráti közegben mossa ki magát abból a csalási ügyből, amelyet a Magyar Nemzet robbantott ki, és amelyben a dokumentumok szerint nyakig benne van.

Kósa azonban semmit nem magyarázott meg, lényegében összefüggéstelenül hablatyolt, szó szerint az alábbiakat mondta:

„Ugye ezt megint lehet tudni, hogy ez a hölgy, ez egy csaló. Akivel most az ellenzék összeállt. Egyébként a Jobbik keveri a kártyákat, és azt is tudjuk, hogy az odavaló jobbikos országgyűlési képviselő, Csengerbe. Na most egyetlen szava sem igaz. Édesapja halálával házalt, de az apja él. Most nemrég halt meg egyébként, a halotti anyakönyvi kivonatot elküldték nekem, csak azért, mert egy csomó ember természetesen ennek a hülyeségnek nem ül fel.

Én megtettem a feljelentést, és azt mondom, hogy ennek a hölgynek egyetlen szava sem igaz, minden… tehát ez egy csaló. És az általa felhozott dolgok, azok hamisítványok meg nem igazak, tehát az egész egy kamutörténet. És természetesen kár egyébként, hogy nincs egy 4-5-6 milliárd euró, amit el lehet költeni a magyar államadósságra, erre-arra, kampány van. Sőt, még ugye a Simicska azt ígérte, hogy még ennél is nagyobb atombombákkal jön elő. Az lehet, fából lesz.”

.

Majd jött Bayer Zsolt, aki védeni akarta Miszter 20 százalékot, de sikerült csodálatosan lehülyéznie a haverját.

Azt mondta:

„Azt azért feltételezem, hogy kevés annyira ostoba ember van, akinek mondjuk nem üt szöget a fejébe, hogy ilyen összegeknél nem lehet csak úgy utalgatni meg számlát nyitni. Ez önmagában nonszensz.”

.

Egyébként a történetnek az a része még említés szintjén sem került szóba a 46 perces műsorban, hogy a dokumentumok szerint Kósa ragaszkodott hozzá, hogy az anyja nevére írjanak 800 milliót, mert ez lett volna a jutaléka az állítólagos örökségből.

(444.hu nyomán)

Valódi Hírek