Megvan az új Szili Katalin! Durván besegít a Fidesznek Lévai Katalin

Lévai ráindul az esélyes baloldali jelöltre Zuglóban, hátha így megoszlanak a szavazatok, és a Fidesz nyer.

Miközben értelmiségiek nyílt levélben könyörögnek, hogy minden választókörzetben csak EGYETLEN ellenzéki jelölt álljon szemben a Fidesz-maffia emberével, még mindig bújnak elő a Fidesz-ejtőernyősök, akik hirtelen megvilágosodásból rájönnek, hogy ők is be akarnak szállni a buliba.

Ma az derült ki: Lévai Katalin, a Medgyessy-kormány minisztere ráindul a baloldali jelöltre Zuglóban. Méghozzá a saját, pár hónapja alapított kamupártja (Lendülettel Magyarországért) színeiben.

Akciójával napnál világosabban a Fidesz malmára hajtja a vizet, hiszen Zugló pont az a körzet, ahol az MSZP-DK közös jelöltnek, Tóth Csabának komoly esélye van legyőzni a fideszes indulót.

Ám ha Szili, azaz bocsánat, Lévai Katalin is elindul, esetleg pont azt a 2-3 százalékot rabolhatja el Tóth Csabától, ami miatt kiélezett helyzetben a Fidesz embere győzhet, nevető harmadikként.

Tóth Csaba a hvg.hu-tól értesült róla, hogy Lévai is elindul Zuglóban. Annyit reagált, hogy nem látta még Lévait a kerületben, de „sok sikert kíván neki”.

Lévai Katalin

NYF-kommentár: Reméljük, Kati, hasznos dolgokra fogod költeni a júdáspénzt!

Valódi Hírek