Farkasházy: Olyanok röhögnek rajtunk, akiket 400 évre börtönbe kellene csukni

Kemény interjút adott Farkasházy Tivadar a zoom.hu-nak.

A teljes szöveget itt találod, mi most kigyűjtöttük a humorista legerősebb mondásait:

  • Tavaly nyáron két nő köpött le az utcán, mert egy fél évvel korábban azt mondtam, hogy természetesen mindig a magyaroknak drukkolok, de ha kikapunk, azzal vigasztalom magamat, hogy szereztünk egy rossz napot Orbánnak. A Magyar Idők megvárta az EB sikereit, és valóságos kampányt indított ellenem.
  • A Heti Hetes megszüntetésére háromféle magyarázatot kaptunk. Először azt mondták, hogy takarékosságból három hónap szünet jön, majd azt, hogy a producer engedély nélkül nyilatkozott, utána pedig azt, hogy megnézték a nézettséget, és tévedtek, a számok nem indokolják a folytatást. (…) Elfáradt a műsor? Vicc, maximum a szereplők vagy a díszlet. Kolosi meg is sértődött, amikor azt mondtam, azért szüntették meg, mert elfáradtak a hírek… Lehet, hogy volt valami háttéralku, amiről én nem tudok.

  • Aljas a TV2 hozzáállása, hogy a szórakoztató műsorokkal behúzza az embereket, hogy majd nézzék a Tényeket is. Igenis van felelősségük azoknak a „független” sztároknak is, akik a showműsorokban parádéznak. Nekik kellene a sarkukra állniuk, különben nem indul itt el semmi. (…) Ennél csak egy undorítóbbat tudok, az M4-en a sportközvetítések közti egyperces híradókat. A világon ilyen nincs, még Észak-Koreában sem.
  • Észrevette, hogy amikor Mészáros Lőrinc nyilatkozik, mindig nevetésre áll a szája? Orbáné is. A Bayer Zsolt-féle Sajtóklub négy embere is röhög rajtunk. Van annál megalázóbb, hogy olyan röhög rajtunk, akinek 400 évre börtönbe kellene vonulnia?
  • Három lehetőség van, ebből kettő a Fidesz. Ha nem megyek el szavazni, akkor a Fidesz nyer, ha Orbán Viktorra szavazok, akkor még jobban. Egyetlen egy esetben lehet új kormány Magyarországon, ha a másikra szavazok. Úgy, hogy meg sem nézem, ki az!
  • Menjen csak be egy sürgősségi ügyeletre… Én nemrég voltam, egy focistát vittem, akinek szegycsonttörése volt, és alig kapott levegőt. Nyolckor érkeztünk, éjjel egykor kerültünk sorra. Tele volt a rendelő, mellettünk elvágott csuklójú és nyakú, vérző öngyilkosok ültek, egy 85 éves néni csendben, hogy sorra kerüljön a combnyaktörése, megszámoltam, volt időm rá, úgy nyolcvanan várakoztak, hogy foglalkozzon velük az a két gyakornok orvos, aki épp ügyeletben volt. És ez csak egy „bűn” a számtalan közül. És most azon vitatkozunk, hogy van-e Soros terv vagy nincs…

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson a valóság!

Valódi Hírek