„Libsi rohadékok hisztiznek!” – Bayerék úgy körbenyalták Putyint, hogy neked is visszajön a reggeli (+videó!)

Nettó hazaárulás, ami tegnap este az EchoTV-ben történt.

Hétfőn a Sajtóklub című fideszes OPNI-műsorban is téma volt Vlagyimir Putyin debreceni díszdoktori címe, amely miatt már négy tanszék tiltakozott, Vajda Mihály filozófus pedig lemondott professor emeritusi címéről.

A Lovas-Bayer-Bencsik brigád természetesen az orosz diktátor oldalára állt, és úgy körbenyalogatták Putyin elvtársat, hogy neked is visszajön a reggeli.

Az éles eszű Bencsik András megfejtette a rejtélyt: szerinte Soros György áll amögött, hogy most „a balliberális ellenzék kórusban zeng”, továbbá szerinte „kölcsönösen megtisztelő” az egyetemnek és Putyinnak, hogy kitüntetjük Vlagyimirt.

.
Bayer Zsolt tovább bírta fokozni az elmebajt: szerinte a sok „libsi rohadéknak” semmi baja nincs Ceaușescu állítólagos oxfordi díszdoktori címével, bezzeg „csak a Putyin nem érdemli meg”.

.

NYF-kommentár: Nettó hazaárulás a fideszesek aggálytalan Putyin-imádata, nettó hazaárulás a paksi mutyi, nettó hazaárulás a Nyugat helyett az orosz érdekszférához való taszítása hazánknak. Bízunk benne, hogy már az érettségizett Fidesz-szavazók is elsüllyednek szégyenükben.

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek