Reviczky Gábor úgy benyalt Orbánnak, hogy egy sebészcsapatnak kellett kiszabadítania Viktor farpofái közül

Tudjuk, hogy tele van a világ megvezetett értelmiségiekkel, de ez most nagyon kiábrándító volt.

Az egyébként remek színész a hétvégi Magyar Nemzetnek adott interjút, amelyben a szakmai kérdések mellett politikáról is esett szó.

Szó szerinti idézet következik a szövegből:

– A Heti hetesbe is hívták, oda se ment. Miért?

– Nem kapom be az ilyen csalit. Ha többségben vannak a „másként gondolkodók”, biztos, hogy kinyírnak, megesznek.

– Pedig Gálvölgyi János még osztálytársa is volt, biztos megkímélte volna…

– Az igaz, hogy én vagyok az egyetlen ember, akit a Gálvölgyi Jani még nem bántott meg. Amikor szerepet vállaltam a Kossuth téri nagygyűlésen, akkor is csak annyi volt az összes epés megjegyzése, amelyet olvasás közben odabökött: „Láttalak a tévében, Revi…” Másokat kinyírt volna ezért.

– Elégedett az Orbán-kormány tevékenységével?

– Persze. Úgy gondolom, piszkosul helyrehoztak egy olyan országot, amelyik, ha a Gyurcsány-kormány marad, rosszabb állapotba került volna mára, mint Görögország. Meggyőződésem, hogy teljes abszurdum azt mondani, hogy ellopják az uniós pénzeket, hiszen ha így lenne, az EU lenne a legkorruptabb intézmény, amely valaha létezett, hiszen támogatná azt, hogy elherdálják a pénzt, amelyet a tagországoknak kifizet.

Persze az igaz, hogy mindig kormányközeli cégek kapják meg ezeket a pénzeket, és ott vannak gazemberek, akik nem fizetik ki a munkákat. Szinte az összes hídépítésnél előfordult ilyen, itt, Ráckevén is van tönkrement áldozata a Margit híd felújításának. Őt a mai napig nem fizették ki annak ellenére, hogy tizennégyről huszonhétmilliárdra emelkedett az erre szánt büdzsé, és végül annál is többe került a felújítás.

Ez mindig így volt. Abban az időben is, amikor az M7-es épült, az összes Balaton mellett épülő ház alapja az abból kilopott sóderből került ki. De természetes, hogy Fidesz-közeli cégekhez jutnak a pénzek. Kiket bízzanak meg a munkákkal? MSZP-közelieket?”

(A teljes interjút itt találod.)

NYF-kommentár: Ezt kár volt, művész úr! Tényleg nem tetszik látni, mit művel az Orbán-Rogán-Matolcsy brigád az országgal?

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek