Puzsér úgy kiosztotta a hisztiző ByeAlexet, hogy egy hétig pépeset fog enni a srác

A médiakritikus nagyon elemében van, most az X-Faktorban zsűriskedő ByeAlexnek szólt be keményen.

A ByeAlex nevű celeb az X-Faktor szombati műsorában nagy hisztériát rendezett, amikor mentortársai szívatni kezdték. ByeAlex besértődött, a produkcióból való távozással fenyegetőzött.

Az esethez Puzsér Róbertnek is volt pár keresetlen szava. Idézzük a médiakritikust a Facebook-oldaláról:

„Egy barátom nemrég mutatta meg, miként hisztizett ByAlex az X-Faktor évadnyitóján, miután Radics Gigi azzal szívatta őt, hogy az épp színpadon álló, tök alkalmatlan hasonmása szerinte jobb dalszövegíró és előadó, mint maga ByeAlex.

Nos, Alex barátunk megsértődése és a stúdióból kivonulva előadott p*csáskodása rendkívül visszatetsző médiapillanat volt. Ha egy előadó ennyi bizonytalanságot táplál a saját produkciója iránt, vajon miért rendez hisztit, ha kiderül, hogy azzal kapcsolatban nem egyedül neki vannak minőségi fenntartásai?

Ha pedig ByeAlex esetleg úgy véli, hogy harminchárom évesen máris olyan életművet rakott le, amelynek kapcsán még a baráti viccelődés is megengedhetetlen, akkor rám vár a feladat, hogy elmondjam: Alex, attól még, hogy egy olyan műsorban zsűrizel, ahol a kis barátaiddal adásról adásra felállva ünneplitek valamelyik vidéki italkimérés aktuális karakoe-hercegnőjét, még nem lettél se Bródy, se Szörényi, se Presser, se Bereményi, se Demjén, se Lovasi.

Kár volna elhinned, hogy akkora ember vagy, hisz veled még ugyanúgy nem történt meg a sztárság, ahogy Puskás Petivel vagy Gáspár Lacival. Nincs azzal semmi baj, ha egy szórakoztató műsor keretei közt próbálsz a dalaidnak nyilvánosságot, magadnak meg pénzt szerezni – sokan megtették ugyanezt.

Mindaddig, míg saját elhatározásból és őszintén – nem pedig produceri utasításra – állsz fel tapsolni, csak annyit gondolok, hogy egy rossz ízlésű ember vagy, aki tényleg nem érti, hogy kulturált környezetben nem indokolt a standing ovation, csak mert valaki Hódmezővásárhelyről hamis hangok nélkül elénekelt valami szutyok világslágert.

Ehhez a nárcizmushoz viszont még fel kell nőnöd művészileg, mert ugyan aranyos kis dal volt a Kedvesem, de talán nem árulok el titkot azzal, hogy nem írtál vele új fejezetet a magyar kultúra nagykönyvébe.”

Puzsér Róbert

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek