Tombol a népharag, porrá alázzák a kommentelők a BKK-t a rabosított 18 éves fiú miatt

Szabályos ostrom alatt van a BKK Facebook-oldala, idézzük a legütősebb kommenteket!

Ahogy arról beszámoltunk: éjszaka, a lakásából vitték el a rendőrök azt a 18 éves fiút, aki felhívta a BKK figyelmét, hogy biztonsági rés található az elektronikus jegyrendszerükben, és 50 forintért lehet bérletet venni.

A rendőrállami intézkedésre válaszul az emberek megrohamozták a BKK Facebook-oldalát, szabályosan záporoznak a felháborodott kommentek.

Ezekből idézzük a legjobbakat:

„Egyszerűen undorító, hogy önzetlen, jószándékú segítségért meghurcoltattok a kommandósokkal egy 18 éves fiút. Innen picit nyugatabbra az ilyen „hekkerek” pénzjutalmat és köszönetet szoktak kapni a cégektől, ha ilyen súlyos hibát találnak a selejtes rendszerükben.”

„Jelentsetek fel engem is, amiért szar értékelést adtam!”

„A Google, a Facebook rengeteg pénzt fizet azért ha valaki rámutat az alkalmazásaik hibáira. A BKK feljelentéssel köszöni meg.”

„Tisztelt BKK! Az etikus hacker srác feljelentése az abszolút jogosan elvárható jutalmazás helyett olyan szintű gerinctelenség és gyökérség, ami mellett egy jóérzésű ember nem tud elmenni. Remélem észhez térnek ott fent, és minimum visszavonják a feljelentést a srác ellen.”

„Tart még az 50 forintos akció?”

„Nem vagyok elég okos, nem tudom, hogyan kell 5 csillagot adni…”

„Feljelenteni azt, aki egy próba után azonnal bejelenti a BKK-nak, hogy a webes fizetési rendszerében orbitális hiba van? Készenléti rendőrség, éjszakai előállítás egy 18 éves hobbi-informatikussal szemben? Milyen világban éltek ti? Hibáztatni magatokon kívül mindenkit, ahelyett hogy önvizsgálatba kezdenétek? Arrogánsan lehülyézni az utazóközönséget, akik fizetnek nektek, hogy használják a szolgáltatásaitokat?”

„Ha tárva nyitva hagyom a házam bejárati ajtaját és valaki bejön szólni, hogy be kéne csukni mert így bárki bejöhet rossz szándékkal, akkor nem feljelentem birtokháborításért, hanem megköszönöm hogy szólt és bezárom az ajtót.”

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek