„Nagyon jó ember volt” – Megszólalnak a kollégák a tragikusan elhunyt Nagy Györgyről

Ahogy tegnap megírtuk: 64 évesen tragikus hirtelenséggel meghalt a köztévé legendás műsorvezetője, Nagy György.

Az MTVA idén februárban, 45 év munkaviszony után méltatlanul kinyugdíjazta Nagyot, aki azonban nem keseredett el, úgy nyilatkozott:

„Amióta nyugdíjas vagyok, háromszor annyit dolgozom. A Ridikül műsornak van egy Kultúrhistóriák című rovata, ahova hetente írok, dolgozom a következő történelmi regényemen, és ismét bekerült az életembe a rock.”

Egyúttal azt is elmondta, hosszútávra tervez:

„Remekül érzem magam, muszáj jó karban lennem, hisz dolgozom, számítanak rám. A feleségem, a lányom és a két unokám miatt jól kell lennem. Meg kell gyógyulnom! Még van dolgom, hosszabb életre rendezkedtem be, harcolni fogok!”

Nagy György halálának híre épp ezért mindenkit letaglózott. Rózsa Györgyöt megrázta a tragédia, mert bízott barátja felépülésében, Radványi Dorottya – akivel hosszú ideig közösen dolgoztak a Hogy volt? című műsoron – pedig nem is sejtette, hogy ilyen nagy a baj.

„Nem tudtam, hogy ennyire rosszul van. Mindig elbagatellizálta az állapotát, hihetetlen ereje és életkedve volt, soha nem panaszkodott.

Az sem okozott neki gondot, hogy a lányához kivezessen Franciaországba. A feleségével is nagy szimbiózusban éltek. Egy test, egy lélek voltak. Nem tudok mást mondani, nagyon jó ember volt.”

– mondta a Borsnak a tévés.

Valódi Hírek