„El akarják venni a magyarok pénzét!” – Ótvarosat riogatott és sorosozott Orbán a rádióban

Ha megtámadják Magyarországot, akkor a miniszterelnöknek oda kell mennie, ez a helyszín legutóbb az Európai Parlament volt – erősítette meg az egészségéért aggódók aggályait Orbán Viktor a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Ez politikai természetű vita volt, ezt követi majd egy jogi természetű az Európai Bizottsággal, ami hosszú lesz, bár nem tartozunk a “balhés és vitatkozó országok” – tette hozzá, majd ismét nyugtázta: támadás alá vették Magyarországot.

Ezzel szemben Magyarország (azaz Orbán) minden érvet megfontol, és nem mondja, hogy az „nem fér be a hajunk alá” – fogalmazott népies modorban a föld gyermeke.

Elmondta azt is, hogy Magyarországon biztosan működhet a Közép-Európai Egyetem, mert az új törvény, amit hoztak, nem is vonatkozik rá, az amerikai egyetem körül azonban olyan zűrzavar van, hogy azt ki kell vizsgálni – hangoztatta.

Fotó: Mohai Balázs, MTI

Természetesen Soros György sem maradhatott ki Orbán mai napra rendelt evangéliumából:

„egy tehetséges magyar spekuláns”

– jellemezte a magyarság aktuális mumusát, hangsúlyozva: az Európai Unió szemben áll a kaszinókapitalizmussal, valaki ne azon gazdagodjon meg, hogy mást tönkretesz.

Soros György Magyarországon azért vált közellenséggé, mert kétszer megtámadta a magyar pénzügyi rendszert. Először meg akarta szerezni az OTP-t, ezt még Horn Gyula volt miniszterelnök akadályozta meg, a második támadást pedig a hitelválság idején hajtotta végre – emlékeztetett, csak nem tudjuk mire, emlékeink szerint ugyanis kizárólag Kósa Lajos hajtott végre támadást a forint ellen, 2010-ben, amikor veszélyes hülyeségeket beszélt össze-vissza.

Van egy nagy hálózat, ami milliárdokat költ el csak Magyarországon, sok ezer embert foglalkoztat, és az a célja, hogy

beszállítsa a migránsokat Európába.

Azon dolgoznak, hogy lebontsák a kerítést, Magyarországot nemzetközi fórumokon befeketítsék – jegyezte meg a miniszterelnök.

Magyarország egy olyan ország, mely nem akar bevándorlókat látni Európában, de még inkább Magyarországon – tette egyértelművé.

Arra is kitért, hogy a két bangladesi menekült ügyében – amelyben elmarasztalta Magyarországot a strasbourgi bíróság – kiderült, hogy “egy Soros által finanszírozott szervezet beperelte Magyarországot”, “az eljárásban a szakértői véleményt egy másik Soros-szervezet adta, majd a bíróságon az ítéletet egy Soros-egyetemen oktató bíró vezetésével hozta meg egy bírói tanács”.

Ezt úgy kommentálta: “be vagyunk kerítve”, ha ez így megy tovább,

“tízezerszám fognak bennünket megskalpolni”, “el akarják venni a magyarok pénzét”.

 

Valódi Hírek