Vége mindennek, most már Bayer Zsolt is az Orbán-kormány megbuktatásáról ír

Nem bírt magával az ország legmocskosabb szájú lovagkeresztese, csütörtökön újra megtámadta azokat a tüntetőket, akit négy nap alatt már a harmadik demonstráción vonulnak az utcára tízezrével tiltakozni a CEU és a civil szervezetek kinyírása ellen.

Bayer azzal kezdi, hogy hosszú napok óta tüntetések zajlanak Budapesten, amelyeken agresszív tömeg „provokálja” a rendőröket. „Erőszakkal be akarnak törni parlamentbe, minisztériumba, pártszékházba, Gyorskocsi utcai fogdába, Köztársasági Elnöki Hivatalba, rádióarchívumba. Mindeközben a rendőrség mosolyogva kísérgeti őket egyik helyről a másikra, ezek a szerencsétlenek pedig azt üvöltik, hogy »Rendőrállam!«. Szánalmas” – vonja le a következtetést Bayer, aki szerint

„ a cél a kormány megbuktatása, méghozzá két héten belül, ha lehet! Ugyanis legfeljebb fél év múlva minden a határvédelemről és a migránsokról fog szólni – azon a terepen pedig a kormány megverhetetlen.”

Bár a fél évről szóló megállapítás felől vannak kétségeink, a lényeg nem ez, hanem hogy Bayer az utolsó mondatban elárulja, hogy a Fidesz nem Nyugatot, hanem Keletet akar Magyarországon.

„De Majdant akkor sem fogtok itt csinálni. Ezt megígérhetem, és vegyétek nyugodtan fenyegetésnek ezt az ígéretet!”

Fotó: Túry Gergely / hvg.hu

– írja a Kijevben 2013-ban kitört forradalomra utalva, amely elsöpörte a Vlagyimir Putyin Oroszországához közel álló  ukrán elnök, Viktor Janukovics hatalmát.

 

Valódi Hírek