Simicska fia kiakadt, hatalmas leleplezéssel fenyegette meg Orbánt

A hírhedt G-nap hangulatát idéző üzenetekkel telt a vasárnap és a hétfő a Simicska családban. Az erről szóló nyilatkozatok tanúsága szerint azért vannak kiakadva, mert a veszprémi házuk előtt álló újságírók már a gyerekeket zaklatják a kérdéseikkel.

Az egész azzal a tegnap délutáni Facebook-bejegyzéssel kezdődött, amelyben a milliárdos nagyvállalkozó és volt Fidesz-pénztárnok fia, Simicska Ádám a Modern Media Group egyik vezetőjét, Győri Tibort vette célkeresztbe, amiért néhány paparazzo zaklatja a családját. A Modern Media Group adja ki a Lokált. Győri Tibor a céget Orbán Viktor miniszterelnök tanácsadójával, Habony Árpáddal hozta létre, azután, hogy szakított Simicska Lajossal.

Kedves Győri Tibi! Mégiscsak rokonok vagyunk! Gondoltam írok neked! Megtennél valamit? A paparazzik nem hagyják a csalá…

Közzétette: Ádám Simicska – 2017. április 2.

A hvg.hu-nak ezután sikerült elkapnia egy gyors interjúra Simicska Lajost is, aki a portál kérdésére elmondta, néhány paparazzo hónapok óta ott áll a veszprémi családi rezidencia előtt, és kimozdulni sem hagyja őket. „Engem különösebben nem idegesítenek, de ez mégis csak a család, van három gyerekem, ez már sok” – mondta. Beszélt politikáról is, azt állítva, minden szimpátiája a Jobbiké, de nincs „összebútorozva” a párttal. Ő úgy gondolja, hogy  a Fideszt csak a Jobbik győzheti le a 2018-as választásokon.

„Ez egy büdös bűnöző banda, amelynek el kell takarodnia”

– fűzte hozzá a kormánypárta utalva.

Simicska Ádám
Forrás: Facebook

Bár az első felvonás sem volt gyenge a belső szervekről szóló fenyegetéssel és a Fideszre tett megjegyzéssel, a nap fénypontja inkább az a két esti Facebook-bejegyzés volt, amelyet Simicska Ádám este  lőtt ki az örökkévalóságba.  Az első még ott folytatta, ahol a délutáni kirohanás véget ért, de Simicska Ádám ezután már személyesen Orbán Viktort találta meg egy élesre sikerült fenyegetéssel. Ez így hangzik:

Azért a családdal csak ésszel! Viktor! Most az kell neked, hogy teljes coming outot toljunk a kis pereputtyodról??? Teljeset???? Ettől félsz te is! Ti vagytok a nagy keresztények??? 😃

Közzétette: Ádám Simicska – 2017. április 2.

Simicska Ádám ma reggel a zsurpubi.hu-nak nak adott interjújában még egyszer megfenyegetett mindenkit: „A magyar politika kisgyerekeket próbál megdolgozni. Gusztustalan és aljas dolog, amikor az ember családját támadják politikai okok miatt. (…)

Ezekért a dolgokért előbb-utóbb mindenkinek fizetnie kell, ha mást nem, akkor milliméterenként lesz levágva a f@szuk,

és ennek minden másodpercét majd az adott pillanatban élvezni fogjuk – mondta

Simicska Ádám a Magyar Nemzetet kiadó a NEMZET Lap- és Könyvkiadó Kft. társügyvezetője. Nemrég éppen a zsurpibi.hu-ban lépett először a nyilvánosság elé.  Egy interjúban azt állította, hogy a Fidesz jövőre meg fog bukni, a kérdés csak az, hogy a Jobbik kétharmaddal nyeri-e a választásokat. Később a Habony-közeli bulvárlap, a Ripost szellőztette meg, hogy a Jobbik állítólag indítani fogja Simicska Lajos fiát a megméretésen, amiből Simicska Ádám röhögve csak annyit ismert el, hogy tagja a III. kerületi Fidelitasnak. A kormánypárt ifjúsági szervezete erre a bejelentésre kizárta a soraiból.

 

Valódi Hírek