Lefőtt a kávéd, sem Rád, sem a Hozzád hasonlókra nincs már szüksége Magyarországnak

„Izgalmas, hogy Fidesz ügynöknek titulálsz a Fidesz kedvenc házi lapjában, a Pesti Srácokban nyilatkozva, de ezt az ügyvédem hamarosan intézi Veled.”

„Ennél azonban sokkal szomorúbb hírem van. Ha még senki nem mondta volna, lefőtt a kávéd, sem Rád, sem a Hozzád hasonlókra nincs már szüksége Magyarországnak.

Tudom, hogy most minden manővert megpróbálsz, hogy EP képviselő maradhass, ha adhatok egy tanácsot, ez nem jó track, a Fidesz nem fog megvenni.

Én évekkel ezelőtt visszavonultam, tedd Te is ezt. Add át a terepet azoknak a fiataloknak, akik képzettebbek, intelligensebbek, elegánsabbak és józanabbak mint Te.

Most beleköptél a ventilátorba, de talán egy tiszta pillanatodban rájössz, hogy ez nem vezet sehová. Páros lábbal megpróbáltál belém szállni, hogy megtorold Fekete-Győr András nevelő célzatú fricskáját. Végre megtudhattad, hogy nem érdemes más szervezet politikai akciójára rátelepedni.

Szanyi Tibor, rossz hírem van. Ők a karó már, amire Te fel akartál kapaszkodni, de az általuk teremteni kívánt politikai kultúrába ez már nem fér bele. Ez piti.”

Haris Éva (Facebook)

Valódi Hírek