„Szerintem ne rontsd a helyzetedet!” – Demcsák Zsuzsa élő adásban szívatta szét Norbit

A nemzet fitnesz-szélhámosa pár napja úgy próbálta oktatni a lakosságot a porcukor és a kokain közötti „elképesztő hasonlóságról”, hogy közben az általános iskolás kémiával sincs tisztában, a blamázs beindította a mémgyártók fantáziáját. A legviccesebb képeket és a teljes sztorit ebben a cikkünkben találod.

A TV2 most tovább pörgette a sztorit, és a Mokka ma reggeli adásában szólaltatta meg a szerény tudású, de nagy önbizalmú üzletembert.

Aki magyarázta a bizonyítványt, azaz csak magyarázta volna, mert Demcsák önmagához képest szokatlanul szellemes formájában volt, és többször helyretette Norbi hablatyát.

„Ha hiba nélkül írom ki, akkor ez az információ senkihez nem jut el. Így most az információ mindenkihez eljutott, hogy a kokainnal azonos hatása van az agyra a finomított cukornak, ez most egy vitatéma” – magyarázta Norbi, mire Demcsák így oktatott:

„Nyilván ez nincs így, Norbi, erről nem lehet vitatkozni, ez nem lehet vita tárgya”

Schobert szerint ez tudományos tény, három egyetem három kutatására próbált hivatkozni, és próbálta Demcsákot behúzni a csőbe, amikor megkérdezte tőle, hogy volt-e kockás füzete, ám a műsorvezető többször rászólt:

„Szerintem ne rontsd a helyzetedet, Norbi!”

,aki azonban tovább folytatta az önmosdató blablát, mire Demcsák azzal zárta a beszélgetést:

„Drága kincs, aki kiteszi magát a kirakatba, annak el kell viselnie, amilyen kritikákat kap”

Nos, mit is mondhatnánk? Amikor már egy Demcsák Zsuzsa is megsemmisít intellektuálisan, akkor érdemes elgondolkodni az életeden.

A teljes beszélgetést itt tudod megnézni:

Valódi Hírek