Gyorshír: Czeglédy Csaba máris pert nyert Dr. László Imrének a hazudozó Pesti Srácokkal szemben

Ez gyors volt!

Alig néhány napos hír, hogy a baloldali sikerügyvédet, Dr. Czeglédy Csabát kérte fel két DK-s vezetésű önkormányzat a jogi képviseletének ellátására, és máris megvan az első eredmény.

A Demokratikus Koalíció kedden lapunknak is eljuttatott közleményben jelezte, hogy Dr. László Imre, Újbuda polgármestere Czeglédy Csaba jogi képviseletével

helyreigazítási pert nyert a pestisracok.hu ellen.

Mint írják:

„A pestisracok.hu nevű kormányközeli bulvárportál még a választási kampányban valótlanul állította Dr. László Imréről, hogy egy korábbi kolléganőjével erőszakoskodott.

Akik ismerik László Imrét, már akkor is tudták, hogy mindez ocsmány hazugság.

Most azonban első fokon a Fővárosi Törvényszék is kimondta, hogy a pestisracok.hu nem mondott igazat, és helyreigazításra kötelezte a portált.

Reméljük, a másokat folyamatosan légből kapott történetekkel és kitalációkkal vádló honlap most az egyszer még a végrehajtók kiérkezése előtt hajlandó nyilvánosságra hozni azt, hogy hazudott, és megkövetni Dr. László Imrét.

Újbuda polgármesterét a törvényszéken az a dr. Czeglédy Csaba képviselte, aki a közeljövőben – érzésünk szerint – perek százait fogja még megnyerni az orbánista propagandagyárosok ellen”

– zárul a DK közleménye.

Valódi Hírek