Nem akármilyen múltú orvost indít az ellenzék Újbudán a krumpliosztó fideszes svindler helyére (+videó)

Három felemelő perc.

Talán egyik kerületben sem lesz annyira könnyű dolga egy tisztességes választópolgárnak október 13-án, mint Újbudán. A XI. kerületben akkora a szellemi-erkölcsi különbség a Fidesz és az ellenzék polgármester-jelöltje között, hogy az átüti a közfalat.

Megírtuk, hogy a jobb sorsra érdemes Újbudán drámai módon leromlott az egészségügyi ellátás az elmúlt években: egy egyszerű hasi ultrahangra is több hónapot kell várni a kerület lakosainak, miközben Hoffmann Tamás polgármester tízmilliókat szór el rendezvényekre, agymosásra, önmaga fényezésére.

Legutóbb egy olyan, óvodásoknak szánt kifestőfüzetet került elő, amibe a polgármester a saját, és fideszes haverjai fotóit rakatta.

Hoffmann Tamás két dologban jeleskedik: az alamizsnáért való szavazatvásárlásban és az ezzel egybekötött Kubatovlista-építésben. A polgármester kutyái pár napja meg is fenyegették a kampánykrumpli-osztáson forgató ellenzéki újságírókat.

Ennek a kerületnek a rendbetételére jelentkezett a hat ellenzéki párt által támogatott Dr. László Imre, a Szent Imre Kórház korábbi főigazgatója, aki most előrukkolt egy személyesebb bemutatkozó filmjével is.

Ebből kiderül: László Imre 16 éves korában országos csúcsot, 19 évesen pedig világcsúcsot ért el súlyemelésben, ő azonban hosszabb távú sikerekre vágyott, és gyerekkori álmának, a gyógyításnak szentelte a további életét.

Előbb katonaorvosként, majd 10 éven keresztül a Szent Imre Kórház főigazgatójaként dolgozott, amely intézmény a fénykorát élte az ő ideje alatt.

Ám a Fidesz 2011-ben politikai okokból felmentette pozíciójából. Azóta minden erejével azon dolgozik, hogy ezt a korrupt, arrogáns, tolvaj rendszert eltakarítsa.

Néhány hónapja Dr. László Imre volt az is, aki a Parlamentben emlékezetesen leiskolázta Rétvári Bencét, aki szégyenteljes módon „megindokolta”, miért nem állja a magyar állam az izomsorvadásos gyermekek gyógyíttatását…

Nézd meg Dr. László Imre bemutatkozó filmjét és add tovább, hogy XI. kerületi ismerőseid is lássák!


.

Kapcsolódó cikkünk:

Pofátlan választ adott Rétvári Bence, miért nem állják az izomsorvadásos gyermekek gyógyítását (+videó)

.

 

Valódi Hírek