A vallástudós súlyos üzenetet küldött a Donáth-család rágalmazóinak

Telitalálat.

A Donáth László és Donáth Anna ellen indított fideszes karaktergyilkosság után megszólalt Gábor György vallástudós, egyetemi tanár.

Posztját változtatás nélkül adjuk közre:

A keresztény szabadságot meghirdető falkavezér nyomán e tejjel-mézzel folyó hazában nyilván mindenki jól ismeri és betéve tudja Isten kinyilatkoztatott szavát, a Szentírást.

Következésképp tudják azt is, hogy a Tízparancsolat tiltja a hamis tanúságot: „Ne tégy a te felebarátod ellen hamis tanúbizonyságot!” (2Mózes 20:16) – szól a nyugati, judeo-keresztény civilizáció alaptörvényének egyik igéje.

Aztán a keresztény szabadságban lubickoló polgártársaink – beleértve a keresztény szabadság önzetlen, felkészült és megannyi jellempróbán makulátlanul átesett sajtómunkásait – tisztában vannak azzal, hogy két vagy három tanú egybehangzó vallomására volt szükség ahhoz, hogy a bíróság meghozza az ítéletet (5Mózes 17:6; 1Timóteus 5:19).

S ugyanezek a lubickolók kívülről tudják Isten szavát: „Ne terjessz hamis hírt. Ne kövesd a többséget a gonoszságban és a perben ne csatlakozzál a többség vallomásához úgy, hogy eltérsz az igazságtól.” (2Mózes 23:1-2).

S a keresztény szabadságban önfeledten feredőző igaz magyar emberek (még ha nincs is 3-4 gyermekük és 9-16 unokájuk) tisztában vannak persze azzal is, már hogyne lennének, hogy a Szentírás is tud olyan eseteket, amikor egyesek a legembertelenebb, legaljasabb és legpocsékabb módon, hamis tanúként visszaéltek helyzetükkel (1Királyok 21:10-12).

S ha mindezt tudják, akkor azzal is tisztában vannak, hogy az isteni ítélkezést követve mi várt a hamis tanúkra a földi bíróság színe előtt, vagyis azokra, akikről kiderült, hogy hamisan szóltak.

Mindazoknak, akik a hamis tanúk felbujtói és a hamis tanúság haszonélvezői voltak, fertelmes halálukat követően kutyák falták fel holttestüket (2Királyok 9:36-37), s ringyók fürödtek vérükben (1Királyok 22:38); mindazokra pedig, akik hazug módon vallottak és hamis tanúságot tettek, a legsúlyosabb büntetés várt: maguk részesültek ugyanabban a büntetésben, amire tanúságot vállaltak, ahogy azt a Dániel könyvéhez írt deuterokanonikus könyvből, a Zsuzsanna ellen hamisan tanúskodó vének esetéből tudjuk (Dániel 13:62).

Tudom, mindezt a keresztényi szabadság összes bajnoka, szószólója, hirdetője és propagandistája jól tudja.

Hát csak mondom.

Gábor György

(címlapfotó: Népszava)

 

Valódi Hírek