Puzsérék jelöltje azzal kampányol, hogy a halála napján Heller Ágnes állítólag megdicsérte őt

Nem túl ízléses dolog egy nemrég meghalt filozófus emlékét politikai célokra felhasználni.

Az előző részek tartalmából: mint ismeretes, Ferencvárosban előválasztás fog dönteni róla, ki legyen az ellenzék polgármester-jelöltje.

A pártok megállapodása alapján a kerületben a Momentumnak volt jelölési joga, ők pedig Jancsó Andreát, a helyi fideszes ingatlanmutyit feltáró képviselőt jelölték a posztra. Jancsó mögött a jelentősebb ellenzéki pártok fel is sorakoztak.

Vele szemben indul Baranyi Krisztina a Kétfarkú Kutya Párt, az LMP, valamint Puzsér Róbert támogatásával.

Jancsó Andrea (balra) és Baranyi Krisztina (jobbra)

A patthelyzet feloldására a kerületben előválasztást akarnak tartani, azonban ennek időpontja is húzódik, mivel Baranyi Krisztina nem fogadja el az ellenzéki pártok jelöltjeit a kerületi képviselői helyekre.

Az óra ketyeg, Baranyi azonban addig is kampányol maga mellett, méghozzá eléggé sajátos módon: a nemrég elhunyt Heller Ágnest övező népszerűséget kihasználva.

Történt ugyanis, hogy Baranyi egyik kommentelője azt állította: Heller Ágnes a halála napján négyszemközt megdicsérte neki Baranyit.

Baranyi ezt látva nem elégedett meg azzal, hogy tetszikeli és/vagy megköszöni a hozzászólást, de megpróbálta rögtön politikai aprópénzre is váltani a sztorit: képernyőfotót készített a kommentről, majd egy külön posztban világgá kürtölte azt a kampányoldalán.

Íme a komment:

És Baranyi posztja:


.

NYF-kommentár: Akár igaz, amit a kommentelő írt, akár nem, mindenesetre nem túl ízléses dolog egy nemrég meghalt filozófus emlékét napi politikai célokra felhasználni egy választási küzdelemben.

 

Valódi Hírek