Egymilliárd röplabdacsarnokra és nincs is csapat: Trükköznek a tao-pénzzel és már nem is titkolják

Miközben két másik csarnok is épül.

Veresegyház nem tud megállni, ha sportcsarnoképítésről van szó és az sem zavarja őket, ha nincs csapata egy beruházáshoz.

Miután a kézicsarnok és a kosárlabda csarnok már épül, most jöhet a következő nagy dobás: röplabdacsarnok. Az a legkevésbé sem érdekli a döntéshozókat, hogy

csapat nincs a városban, nem hogy profi, amatőr sem.

Az egymilliárdos beruházást egy kiskapu teszi lehetővé, hogy tao-pénzből épüljön meg a csarnok, mert eredetileg a Váci Egyházmegye által fenntartott Veresegyházi Katolikus Gimnáziumnak kellene tornacsarnok. Hogy mennyire nem csináltak ebből titkot, jól jellemzi, ami az előterjesztésben olvasható:

„A fejlesztés folytatásaképpen a Veresegyházi Katolikus Gimnázium számára tornacsarnok építése szükséges. A beruházás megvalósítása állami támogatás felhasználása érdekében sportegyesülettel (Gödöllői Röplabda Klub) való együttműködés keretében valósul meg, mint röplabda-munkacsarnok.”

Ehhez a gödöllői röplabdaklub lehívna 706 millió forint tao-t, 70 milliót az önkormányzat állna, míg 231 millióval még a röplabdások egészítenék ki.

(via mfor.hu)

 

Valódi Hírek