Friss: Kínos felvétel került elő a biztonsági őrökről, ahogy nekimennek Hadházyéknak (+videó)

A nyomozati anyagból került elő.

A Facebook-oldalán hozott nyilvánosságra egy felvételt Hadházy Ákos, ami azt a verziót erősíti, hogy nem ő vagy Szél Bernadett volt az agresszor az MTVA székházban. A videót egy biztonsági kamera rögzítette a közmédia épületében.

A független képviselő azt írja a bejegyzésében, “az ügyészség szerint én voltam agresszív az MTVA fegyveres biztonsági őrségével szemben. Eddig is tudtuk, hogy ez nem igaz, de szerencsére a nyomozati anyagok közt ott volt ez a felvétel, ami bizonyítja, hogy hazudnak. A felvételen látszik, hogy ketten váratlanul, hátulról rátoltak a többi őrre, akik aztán kipenderítettek engem és Szél Dettit az épületből.

Hátulról támadt az MTVA őrsége

Az ügyészség szerint én voltam agresszív az MTVA fegyveres biztonsági őrségével szemben. Eddig is tudtuk, hogy ez nem igaz, de szerencsére a nyomozati anyagok közt ott volt ez a felvétel, ami bizonytja, hogy hazudnak. A felvételen látszik, hogy ketten váratlanul, hátulról rátoltak a többi őrre, akik aztán kipenderítettek engem és Szél Dettit az épületből (ez a jelenet már a lépcsőmászás után volt). Épp azért másztam a lépcsőkorlát külső oldalán, amikor elállták az utamat, hogy fel se merüljön, esetleg én nekik mentem. És ezért „fetrengtem” a földön – azon kívül, hogy többször lerángattak –, hogy fel se merülhessen, hogy én dulakodtam velük.

Közzétette: Hadházy Ákos – 2019. február 20., szerda