Bayer Zsolt egy 18 éves diáklánynak: te nem hős vagy, hanem egy szerencsétlen, nyomorult, ócska, kis proli

Az Echo Tv vasárnap esti műsorában Bayer Zsolt, miután vendégül látta Szijjártó Pétert, szabadult el és osztotta Nagy Blankát. A 18 éves gimnazista bűne, hogy többek között Bajszos Szarnak nevezte Áder Jánost egy tüntetésen – szúrta ki a 444.

Bayer szokás szerint nem fogta magát vissza és azt mondta róla, hogy

„Ő a mi kis Blankánk, a jövő politikusasszonya, ugye, aki ha gimnazista, akkor maximum 18 éves lehet, és már egy igazi, kretén, barom állat. És még csak 18 éves!”

A főállású elküldőember azon is lamentált, hogy az ő idejében még gimnazistának lenni „ethosz volt” és még Grósz Károlyt se küldték el a fenébe trágár módon. mert az embernek volt egy érettségije, ezért nem jöttek a szájára ilyen szavak. Arról nem beszélt az érettségizett Bayer, hogy akkor ő miért küld el embereket az anyjukba, de mindenesetre üzent a diáklánynak:

„No, hát akkor, kedves Blanka! Az a helyzet, hogy te nem hős vagy, hanem egy szerencsétlen, nyomorult, ócska, kis proli. És hogyha így folytatod, akkor belőled nem hős lesz, hanem maradsz egy szerencsétlen, nyomorult, rohadt, kis proli.”

Valódi Hírek