Varju László megmutatta, hogy néz ki a karja két nappal az MTVA-s atrocitás után (fotóval)

A bordájával még vissza kell mennie egy másik vizsgálatra.

„A kollégáimat napok óta azzal zaklatják az MTVA >>riporterei<<, hogy a biztonsági őrök hozzám sem értek a székházukban.

Tessék, így néznek ki a karjaim 2 nappal azután, hogy >>hozzám sem értek<<!

A bordámmal még vissza kell menjek, több vizsgálat szükséges, de mindenről lesz látlelet is. A feljelentést megtettem.

– ezzel a szöveggel osztotta meg az alábbi képet a DK politikusa.

Varju László egyike volt azoknak a képviselőknek, akikkel vadállati módon viselkedtek az MTVA-ban biztonsági őrnek kinéző figurák.

Erről durva videófelvétel készült, amelyet >>itt nézhetsz meg<<, ha még esetleg nem láttad.

Mindezek ellenére az MTVA dolgozói sorra járnak provokálni a DK-s politikusok sajtótájékoztatóira, ahol a fideszes hazugságokat ismételgetik.

Tegnap egy bizonyos Mészáros Kata ment oda Gréczy Zsolthoz trollkodni, ám a politikus nagyon keményen kiosztotta a propagandistát, az erről készült videót, >>itt nézheted meg<<.

Közben a Demokratikus Koalíció közleményt adott ki arról, hogy szerintük

politikai megrendelésre verték meg Varju Lászlót.

Arató Gergely DK-s képviselő azt írja:

„Két nappal ezelőtt a hírek szerint az MTVA épületében egy magán-biztonsági cég emberei is erőszakoskodtak ellenzéki országgyűlési képviselőkkel, és verték meg a DK képviselőjét, Varju Lászlót.

A sajtó kiderítette, hogy a Pintér Sándor belügyminiszterhez köthető cég milliárdokat halmozott fel állami közbeszerzésekből.

A Civil Biztonsági Szolgálat tehát egy olyan cég, amely a Fidesz korrupt közbeszerzési rendszerében gazdagodik, ahhoz a belügyminiszterhez köthető, aki utasíthatja a cég MTVA-ban lévő őreit, ezek a fegyveres biztonsági őrök pedig ellenzéki országgyűlési képviselők ellen alkalmaztak fizikai erőszakot.

A Demokratikus Koalíció szerint egyértelmű, hogy politikai megrendelésre verték meg Varju Lászlót és erőszakoskodtak több ellenzéki képviselővel az MTVA épületében.

Tudni akarjuk, hogy személyesen Pintér Sándor utasította-e a Civil Biztonsági Szolgálat embereit arra, hogy törvényellenesen fizikai erőszakot alkalmazzanak ellenzéki képviselőkkel szemben?

Tudni akarjuk, hogy összesen mennyi pénzt kapott az elmúlt 8 évben a cég; mennyibe kerül a fideszes magánhadsereg fenntartása?

Ezek után már csak egyetlen kérdés maradt minden európai magyarban: miért nem mondott még le Pintér Sándor?”

Kapcsolódó cikkeink:

Brutális videó: Egyszerre hat vadállat verte a parlamenti képviselőt az MTVA-ban

“Eszénél van maga?” – Gréczy Zsolt irgalmatlanul kiosztotta a fideszes riporternőt, aki odament provokálni (+videó)

.

 

Valódi Hírek