Ungár Péter zsebportálja csúnyán nekirontott Demeter Mártának rögtön a megválasztása napján

Sosincs vége a szánalmas LMP-s kutyakomédiának.

Szombaton 14:30-kor érkezett a hír, hogy az LMP megválasztotta társelnökévé Demeter Mártát.

Ungár Péter lapja, az Azonnali.hu nem sokat várt: ugyanazon a napon, 20:27-kor már egy külön karaktergyilkos cikkben ment neki Demeternek.

Ebben egyebek mellett azt írják:

  • „Demeter Márta karrierjének felívelése tökéletesen példázza azt a kontraszelekciót, amihez az oly progresszív és 21. századi női kvóta vezet.”
  • „Nyilván attól lesz az LMP modern és cool, ha egy férfi és egy nő áll az élén, még azon az áron is, ha az egyikük tíz évet húzott le az MSZP-ben. Abban a pártban, amelyik rengeteg kárt okozott ennek az országnak – nem csak kormányon, de a puszta ellenzékben létezésével is, és amelyik a dicstelen jogelődjére tekintettel huszadik századibb nem is lehetne, a szó legrosszabb értelmében.”
  • „A 21. századi, politikai dinoszauruszokkal leszámoló LMP-nek sikerült odáig kontraszelektálni a tagságát, hogy a női társelnöki tisztségre egyetlen jelentkező volt: olyasvalaki, aki nem sokkal korábban még a szocialisták soraiban üldögélt a parlamentben”
  • „egy legalább többé-kevésbé kompetens, a választók számára hiteles arcot (Szél Bernadett- a szerk.) lecseréltek egy kvótanőre, akiről első asszociációként az MSZP ugrik be az embernek. Másodikként meg a benézett repülőgate.”

A teljes Demeter-ekéző Azonnali-cikket itt találod.

NYF-kommentár: Akik így nyírják egymást, azokra egy szoláriumszalon vezetését nem lehet rábízni, nemhogy egy országot.

Valódi Hírek