Halottak is szerepelnek a Wikipediáról összeollózott Soros-„ügynöklistán”

Az Indexen jelentetett meg publicisztikát Perczel István, aki CEU-s tanárként maga is szerepel a Figyelőben megjelent „Soros-listán”. Írásából kiderül, az egyébként is gyalázatos lista hemzseg a hibáktól.

Perczel először azon lepődött meg, hogy a listán saját neve mellett már elhunytak is szerepelnek, így Ernest Gellner filozófus, vagy épp a már 1997-ben elhalálozott CEU-tanszékalapító történész, Tóth István György is.

Ezek szerint Soros Györgynek akkora lenne a hatalma, hogy még a túlvilágon is tud ügynököket toborozni? – tette fel a kérdést a szerző.

Perczel István. Forrás: YouTube

Perczel ezek után arról is hamar lerántotta a leplet: a tanári listát egy az egyben a Wikipedia CEU-ról szóló oldaláról ollózták át a cikkbe, ahol a „neves tanárok” fejléc alatt szerepeltek az élők és a már elhunytak is. Az ilyen lustaságért a CEU-n kirúgás járna – jegyezte meg, majd feltette a költői kérdést:

Nem lehetséges-e akkor, hogy az egész história néhány beteg agy és hazug elme szüleménye? Nem lehet-e, hogy pusztán csak arról van szó, hogy valaki parancsba adta: tessék neveket keresni az alaptalan bejelentéshez 2000 Soros-ügynökről, amit teljesítendő egy álnéven író lusta újságíró a Wikipédiához fordult segítségért?

 

Valódi Hírek