A DK a legstabilabb, legkiszámíthatóbb ellenzéki párt

„Talán mert már kormányoztunk, mindenki másnál jobban értjük a stabilitás fontosságát.

A teljes ellenzéki oldal, a Momentumól a Jobbikig iszonyatos átalakuláson, politikai, szervezeti, személyi változáson ment és megy keresztül. Végig vehetném az összes ellenzéki pártot, de nem bántani, kritizálni szeretnék, hanem a mieinknek erőt adni.

A Fidesszel szemben álló pártok közül egyedül mi, a Demokratikus Koalíció nyújtjuk a kiszámíthatóság, a megbízhatóság és a stabilitás jegyeit. Igaz ez politikánkra, szervezetünkre, vezetésünkre.

A DK vitái nem borzolják a közéletet, nincsenek kiszivárogtatások, nem hagynak el bennünket vezetőink, nincs ádáz hatalmi küzdelem. Ez egy egészséges, egységes párt. Emögött sok munka, beszélgetés, tisztességes politikai kultúra van.

A DK választási sikerének ez lehet az egyik záloga. Lehet velünk vitatkozni, egyet nem érteni, ha a Fidesz úgy kívánja, hazaárulózni. De a lényeg, hogy közösen hiszünk egy másik Magyarországban. Egy európai, polgári világban. És ehhez építettünk egy jó pártot.

Azt kívánom pártomnak, minden támogatójának, hogy tudja és akarja megbecsülni a DK ezen kivételes képességét és tulajdonságát, mert így tehetjük sikeressé nem csak önmagunkat, hanem hazánkat is, mert így, ilyen egységben lehet leváltani a mostani kormányt.

Kezdjük ezzel a választás évét, 2018-at!”

Gyurcsány Ferenc (Facebook)

Valódi Hírek