Vajna Timi nem tanult sok történelmet

A polgárpukkasztó életvitelű oligarchafeleség frappáns történelemleckét kapott a legendás Erzsi macska gazdájától. Homonnay Gergely írását változtatás nélkül közöljük.

„Vajna Timinek leköpték az autóját. Megírta az újság.

Első reakcióm a cikkre: “Hol parkol? Vinnék friss macskaszart.”

Pedig nem vinnék. A sarokig sem jutnék el. Sőt már a lakásajtóig sem.

Timi ugyanis nem rossz ember, bár csak kétszer találkoztam vele bulvárújságíró koromban, de szerintem nem gonosz.

A találkozásunkkor az is kiderült, hogy nyilván nem az volt a szüleinek az elsőrendű prioritás az életben, hogy majd egyszer jó egyetemre menjen a lányuk.

Timinek a bűne, hogy viszonylag mutatós húsdarabként funkcionál a közpénzben dúskáló ura mellett, és egy fideszes oligarcha feleségeként lényegesen jobban él, mint Szabó Jánosné, kistarcsai adminisztrátor, akinek egyetlen bevétele a rokkantnyugdíja mellett, hogy feketén besegít egy butikosnak adminisztrálni.

Timi kislányként valszeg nem tanult sok történelmet. Őt sokkal jobban érdekelte a smink meg a designer ruhák, meg a fiúk. Teljesen oké. Ő nem egyetemen akart szopni a szigorlatokon, hanem inkább a hálószobában. Ez is teljesen oké. Ő ragyogni akart, mert lássuk be, ha Damu Roland pénztáros az Auchanban, Timi nem jön vele össze ever.

Erre érzett rá Andy, aki a megfelelő pillanatban alányúlt az abuzált nőnek. Timi pedig a sok designer ruha, magángépes repülgetés után (lásd Oszter Alexandra nyilatkozata Andy Vajna udvarlási szokásairól) csak beadta a derekát. Nem könnyen.

Erről egy barátnőjének írt levélben számolt be, amit a barátnő továbbküldött, és nem egy médiacég több munkatársa olvashatta anno. Mert azért – és most mindenki vizualizálja – nem lehet egyszerű Andy Vajnával áldozni a szerelem oltárán.

Csakhogy az ilyen nőre könnyen rásütik a bélyeget.

Timi nem az egyetlen nő, akit a férfi vagyona vakított el, de az egyetlen, aki 100 évvel fiatalabb a közpénzben dúskáló uránál, és aki még kérkedik is a gazdagságával.

És ez utóbbi sokakat zavar. Pl. Szabó Jánosnét Kistarcsán, akinek hó közepén már csak a legolcsóbb párizsira jut.

A népharag pedig manifesztálódik.

Először csak egy köpésben.

Timit nem érdekelte a történelem, de hadd meséljek el valamit.

A II. világháború után a franciák és az olaszok azokat a nőket, akik a németekkel “barátkoztak”, nyilvánosan megszégyenítették. Levágták a hajukat kopaszra, leköpdösték őket, hogy a szégyen bélyege ott égjen rajtuk. Lássa mindenki, ki ez a nő, ahogy egy márkajelzés ma Timi outfitjén jelzi, ki ez a nő.

Mert minden nő szeretne Diorban járni, Lamborghinivel hajtani a városban, de ezért nem mindenki adja el magát – különösen nem egy fideszesnek.

A jog és az erkölcs pedig két külön kategória. És amire a BTK-ban nincs bekezdés, azt is meg fogják torolni.

Először csak egy köpéssel.

Puszi, Gergő!”

Homonnay Gergely (Facebook)

Valódi Hírek