Lakner Zoltán csúnyán elküldte a vérbe a hülyeségeket beszélő Medgyessyt

Már az MSZP korábbi házi politológusának is sok volt az a baromság, amit a D-209-es ügynök összehordott.

Amint arról beszámoltunk: váratlanul előbújt Medgyessy Péter és az Indexnek adott interjújában annyi blődséget hordott össze, hogy sírva vertük a fejünket a falba (bővebben itt).

Mindez már Lakner Zoltánnak, az évekig az MSZP fizetési listáján szereplő „független” politológusnak is sok volt, és ízes Facebook-posztban küldte el melegebb éghajlatra Megyót.

Lakner posztját változtatás nélkül közöljük:

Lakner Zoltán, fotó: Vasárnapi Hírek

„Szerintem az van, hogy ha valaki hibásan emlékszik a múltra – pl. hogy őt megpuccsolva távolították el a miniszterelnöki székből, holott valójában nagyjából fél év alatt kiürült a kormányzása, fokozatosan elvesztette a támogatottságát és bő két év után végül ebbe belebukott -, akkor nem biztos, hogy jövőlátó vátesznek alkalmas.

A másik, hogy egy választás után bevallott SZT-tiszti múlttal ne álljunk morális piedesztálra, mert inogni fog alattunk.

A harmadik, hogy aki szerint ma a kerítés, közmunka, jobbikkal kötött szövetség háromszögében buzog fel a hazai ellenzéki politikacsinálás forrásvize, azon belül pedig a közmunka azt jelenti, hogy „a gyerek nem úgy nő fel, hogy azt látja, egész nap otthon ül a kedves papa vagy mama. hanem azt veszi természetesnek, hogy a szülő dolgozni jár, amiért valamicske pénzt is kap”, akkor balról őmiatta visszamenőleg érdemes egy kicsit szégyenkezni, ha már tőle ezt hiába várnánk.”

Lakner Zoltán

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek