Menekültek a sunyi fideszesek az újságírók elől

Egyre viccesebb élethelyzeteket szül, ahogy a fideszes politikusok belekényelmesednek a seggnyaló médiájukba, így ha nagy néha még eléjük kerül valahonnan egy számonkérés, ötletük sincs, hogy mit kezdjenek vele: elszaladnak, mint valami hisztis hülyegyerek.

A 444.hu most Tállai Andrást, a magáncégeknek fusizó NAV-elnököt szerette volna szóra bírni. Az már megszokott, hogy kormánypárti politikust halandó újságíró csak úgy bejelentkezésre nem kérdezhet – utána kell menni, sarokba kell szorítani, akkor talán még kicsikarható belőle legalább egy „nem nyilatkozom”.

Tállainak pénteken Sajóhídvégen lett volna jelenése, ahol a helyi fejlesztéseket tekintette volna meg, ám amikor a lap munkatársai is megjelentek a faluban,

a helyi fogadóbizottság gyorsan telefonálgatni kezdett, így az államtitkári autó meg sem érkezett, még a környék is kiürült hirtelen, a faluház előtt parkoló kocsik elhúztak, a hivatal dolgozói hazamentek, végül pedig a takarítónő is rácsapta a rácsot az épületre, és eltekert.

A 444.hu ekkor átautózott Hejőkeresztúrra, az általános iskolához, ahol Tállainak aznap 15.30-tól szintén lett volna egy megtekintése, 15 óra körül azonban már csak a hétvégére induló gyerekeket és a polgármestert találták ott, aki elmondta, hogy államtitkár úr korábban érkezett, és már el is viharzott. Ügyes, ügyes.

„Fuss, Mondok, jön a média”

Mondok József, az EU-s pénzből vadászpanziót építő, majd beletelepedő izsáki fideszes polgármester még kényelmetlenebb helyzetbe került, amikor az N1TV és a HVG munkatársai próbálták volna faggatni.

Mondok a Magyar Lovasszövetség közgyűlésére, egy Kecskeméthez közeli csárdába volt hivatalos csütörtökön, ahol újraválasztották a fogathajtók elnökévé. Az eseményre nem engedték be a riportereket, ők viszont kitartóan vártak a harácsoló vadászmesterre, míg nem az a konyhán át volt kénytelen kimenekülni az épületből:

egy embere a tévések kikerülése érdekében átparkolta a hátsó kijárathoz a polgármester szolgálati Nissan Navara terepjáróját, amibe csak be kellett ugrania, hogy eliszkoljon dicsőséges újraválasztásának helyszínéről.

https://www.youtube.com/watch?v=YlnqMl5Bv7g

Valódi Hírek