Durva botrány! Gyermekek elleni nemi abúzus miatt tartóztattak le egy férfit (+videó)

Nemi abúzus gyanújával egy 37 éves férfit fogtak el.

Egy 9 éves kislány édesanyja tett feljelentést a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, aki az elmúlt hetekben folyamatosan rávette a gyermekét arra, hogy nemi jellegű képeket és videókat küldjön neki magáról – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Nem csak egy kislányt környékezett meg a nemi abúzus miatt letartóztatott férfi

A nyomozás során kiderült, hogy nem egy kislány volt érintett a történetben, hanem annak hasonló korú barátnője is.

„A titokzatos idegen egy közösségi platformon szemelte ki áldozatait, eleinte ketten, majd hárman folytattak [nemileg érzékeny] témájú beszélgetéseket, miközben a férfi rendszeresen arra kérte a lányokat, hogy magukról, nemi szervükről fotókat, sőt,

több esetben videót küldjenek neki. A lányok ennek eleget tettek. Előfordult az is, hogy a (…) felvételeken a kislányok önkielégítést végeztek, vagy egymással folytattak p0rnográf cselekményt.”

A Nemzeti Védelmi Szolgálat csapott le a szörnyetegre

A rendőrség mindemellett azt is közölte, hogy a nyomozók a férfit fővárosi lakásában fogták el. A nála tartott kutatásban a Nemzeti Védelmi Szolgálat kiberfelderítői is részt vettek, akik a lefoglalt telefon és adathordozók tartalmát jelenleg is elemzik.

A gyanúsítottat nemi erőszak és gyermekp0rnográfia miatt hallgatták ki. Kezdeményezték a letartóztatását, amit a bíróság elrendelt.

A korhatáros videót a rendőrségi eljárásról >>EZEN<< a linken tudod megnézni.

(police.hu nyomán)

Valódi Hírek