Nagy baj van? Menczer Tamás kétségbeesett a fellépésén, hogy az emberek lenézik őket (+videó)

Menczer Tamás „előadást” tartott a fideszes demokráciáról.

Menczer Tamás elmondta, attól fél, hogy sokan lenézik őket

Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója tartott „előadást”, amelyben arról beszélt, hogy őket sokan lenézik és megvetik a „nemzeti konzultációjuk” miatt. Talán igaza is van.

Menczer azzal kezdte, hogy a korábbi konzultációknál is lehetett látni szerinte, hogy „az itthoni balosok” és „a brüsszeliek” is kritizálták a nemzeti konzultációjukat, ugyanis – mondta – nekik „az a demokráciafelfogásuk, hogy az embereket nem kell megkérdezni”.

„Hát nehogy már elmondják, hogy mit gondolnak! Az olyan furcsa”

– jelentette ki.

Felidézzük, Gyurcsány Ferenc a napokban minősítette árulónak Orbán Viktort és kormányát. A Demokratikus Koalíció elnökét 14 millió forintra büntette meg Kövér László, amiért a volt miniszterelnök elmondta, hogy mit gondol.

Menczer Tamás egy focis hasonlattal kísérelte meg felturbózni mondandóját

„Tudják, van az a futballista, akit a játékban csak a labda zavar. Van az a politikus, akit a demokráciában csak az ember zavar. Derék brüsszeli kollégáink, magyar csatolt részekkel ilyenek”

– mondta.

Az állampárti kommunikációs igazgató szerint „ők ott az elefántcsonttoronyban, Brüsszelben majd megmondják, hogy milyen jó a háború, milyen jó a bevándorlás, milyen jó a blokkosodás, milyen jó a 13. havi nyugdíj elvétele, satöbbi”.

„És akkor majd azt kell csinálni”

– fűzte még hozzá.

Menczer elmondta, hogy „ők” – vagyis a magyar állam – ezt nem így gondolják. El is mondta, hogy gondolják.

„Mi úgy gondoljuk, hogy alakítsunk ki egyetértési pontokat, kössünk a következő időszakra nézve egy új egyezséget a magyar emberekkel, és akkor közösen a céljainkat el is fogjuk tudni érni”

– magyarázta.

Néhány dolog nem stimmel a Fidesz nemzeti inzultációjával

A demokráciáról hadováló fideszes arról már nem beszélt, hogy az általuk alkalmazott „nemzeti konzultáció” kifejezetten propagandacélokat szolgál, a bennük szereplő állítások pedig rendre dezinformációkat tartalmaznak, amelyekkel tudatosan félretájékoztatják a hazai nyilvánosságot és manipulálják velük az embereket.

Így az sem igaz, hogy ők bárkivel is konzultálni szeretnének, de az sem, hogy mindez „nemzeti” lenne. A kormányzó párt legutóbbi konzultációs ívét összesen 1 millió 500 ezer választópolgár töltötte ki. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy 7 millió 668 ezer 929 magyarországi lakcímmel rendelkező választópolgár van hazánkban. Vagyis több mint 6 millió állampolgár magasról tesz az Orbán-kormány konzultációnak csúfolt ócska propagandájára.

Videó:

(Menczer Tamás/Facebook / 444.hu nyomán)

Valódi Hírek