Pánik Orbánéknál: Rendkívüli kihelyezett frakcióülést hívtak össze vasárnap

Lesz miről beszélni.

Esztergomban lesz Orbánék kihelyezett frakcióülése vasárnap

Október 13-14-én Esztergomban kerül sor a Fidesz–KDNP kihelyezett frakcióülésére – tudatta a Fidesz a Magyar Nemzeten keresztül.

Úgy tudni, az ülés során „az elkövetkezendő időszak kihívásai”-ról fognak egyeztetni. A parlament őszi ülésszaka szeptember 30-án vette kezdetét, a frakcióülést az eddigi gyakorlatok szerint előtte szokták megtartani. Eredetileg szeptember 25-26-ra tervezték volna az eseményt, azonban az árvíz miatt ez elmaradt.

Nem biztos, hogy lesz sajtótájékoztató

A frakcióülés első napján szokás szerint Orbán Viktor tart – „természetesen” zárt körben – helyzetértékelést, míg a második napon általában Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője és Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője tartanak sajtótájékoztatót. A Magyar Nemzet ugyanakkora kilátásba helyezte: nem biztos, hogy ezúttal is lesz sajtótájékoztató.

Törheti a fejét Orbán

Annyi biztos, hogy van miről tanácskozniuk Orbánéknak. A 14 éve magabiztosan „kormányzó” miniszterelnök váratlan kihívásokkal kénytelen szembenézni: a hazai belpolitikai események, az Európai Parlamentben történtek, valamint az Egyesült Államokkal való kiélezett viszony valóban komoly kihívást jelenthetnek Orbán Viktoréknak.

Valódi Hírek