Megrázó fotó készült a demenciában szenvedő Bruce Willisről: Családja már felkészült a legrosszabbra

Bruce Willist egy fekete autó anyósülésén fotózták le.

A súlyos beteg Bruce Willis színészről friss fotó készült

Bruce Willisnél két és fél évvel ezelőtt afáziát diagnosztizáltak, amely a színészt idővel megfosztja a beszéd képességétől. Ennek előzménye, hogy a színész a filmfelkéréseit egyre nehezebben tudta teljesíteni, mert gondja akadt a szövegek memorizálásával. Egy évvel ezelőtt demenciát is megállapítottak a színésznél, amelyről mi is beszámoltunk. Miután kiderült a betegsége, az összes, már elvállalt, de még le nem forgatott filmes szerepléseit le kellett mondani.

A nemzetközileg elismert színészről a családja gondoskodik. Willisszel a jelenlegi és a volt felesége, valamint a gyerekei felváltva töltik az időt. A színész állapota folyamatosan és egyre jobban romlik, ezért nem tudni, mikor jön el a búcsú ideje.

Bruce Willisről egy lesifotós készített képet. A fotón az látszik, amint a színész zavarodottan néz ki egy terepjáró ablakán az anyósülésről, mellette sofőrként pedig az egyik testőre ül. A művész éppen egy kiránduláson vett részt, amire egyre ritkábban adódik alkalom.

Bruce Willis fekete autóban, kopaszon méláz.

Bruce Willis színész egy fekete autóban ülve néz kifelé az ablakon. (Fotó: Profimedia/Hot Magazin)

Bruce Willis betegsége romlásáról tanúskodik a róla készült fotó

Alig hagyja el a házat, és amikor megteszi, az mindig gondosan megtervezett művelet

– erről egy Willist ismerő személy beszélt az amerikai Star magazinnak.

„Segítségre van szüksége a felkészüléshez és az autóig való eljutáshoz is. Az ápolói minden nap minden órájában gondoskodnak arról, hogy minden rendben legyen körülötte, és ne zavarodjon össze, a testőrei pedig óvják a nyilvánosságtól. Az a Bruce, akire a szerettei emlékeznek, tele volt energiával és férfias büszkeséggel. Most a hozzá legközelebb állókat sem ismeri fel

– mondta az informátor.

(bors.hu nyomán)

Valódi Hírek