Molnár Csaba felszólította az európai képviselőket: állítsák meg Orbánt (+videó)

Rólunk szólt a vita az Európai Parlamentben.

Beszámoltunk róla, hogy szerdán délután tartották Strasbourgban a vitát az úgynevezett nemzeti kártyáról, amellyel Orbánék orosz és fehérorosz kémeket engednek az Európai Unió területére.

A vitában felszólalt Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció képviselője is. Molnár kiemelte: a szavakban bevándorlóellenes Orbán-kormány az elmúlt években a bevándorlás európai központjává tette Magyarországot. Orbán Viktor mindig határvédelemről papol, de a valóságban egymás után gyártja a kiskapukat az EU-ba igyekvőknek, valódi nemzetbiztonsági átvilágítás nélkül.

„A magyar kormány orosz és fehérorosz kémek, alvó ügynökök és háborús bűnösök előtt nyitotta meg az Európai Unió kapuit”

– húzta alá. Hozzátette:

„Akiket a magyar kormány akár a nemzeti kártyával, akár az aranyvízummal beenged Magyarországra, azok előtt szabad az út Berlinig, Rómáig, Madridig, bármeddig az Európai Unión belül. Ha mag bárhol biztonsági rés van az EU-ban, akkor azt úgy hívják, hogy Orbán Viktor.

A magyar miniszterelnök olyan embereknek enged szabad utat az európai országokba, akiket Önok a saját jószántukból soha nem engedtek volna be, mert pontosan tudják, hogy az orosz vagy a fehérorosz diktátor küldöttei, jól meghatározott úticéllal és feladattal.

Orbán egy zsarolóvírus az EU-ban, amit Vlagyimir Putyin telepített, és használja is addig, ameddig hagyjuk. Azt javaslom, hogy ne hagyjuk!”

– fogalmazott Molnár Csaba.

Videó:


.

Kapcsolódó cikkünk:

Áll a bál: Hatalmas botrány lett Orbán döntéséből Strasbourgban

.

Valódi Hírek