Szívszorító: Itt találták meg a fiú holttestét, aki leszállt a buszról, majd eltűnt

Szerdán találták meg annak az eltűnt fiatalember holttestét, aki leszállt a buszról, majd nyoma veszett.

Egy villanyoszlop tövében találtak rá annak a fiúnak a holttestére, aki szeptember elején leszállt a buszról, majd eltűnt – írta meg csütörtökön a Blikk.

Szerdán megírtuk, másfél hete Dusnok és Kalocsa környékén utazott a buszon a 29 éves férfi. Miután rosszul lett, leszállt a buszjáratról. Bódog Dániel kapcsolatba lépett családjával, szülei azonnal elindultak érte autóval. Folyamatosan tartották vele a kapcsolatot telefonon, de mielőtt odaértek volna, a kapcsolat megszakadt. Később még hosszasan keresték a fiút, azonban sajnos nem találták meg.

A Facebookon rengetegen osztották meg az eltűnéséről szóló hírt, és a lakosság segítségét kérték. A rendőrség is kereste a fiatalt.

„Nagyon várjuk haza és bármilyen segítség jól jöhet”

– írta szomorúan édesanyja.

Sajnos már holtan találtak rá

A férfit a rendőrség eltűnt személyként vette nyilvántartásba, és keresni kezdték. Kedd este az édesanyja tragikus hírt tett közzé a Facebook-oldalán.

Fiuk meghalt, valószínűleg baleset érhette.

Szülei az utolsó pillanatig hazavárták.

„Sajnos ma estére megbizonyosodhattunk róla, hogy Dani örökre itt hagyott minket! Baleset érhette, pontosabbat még mi sem tudunk”

– írta megrendülten édesanyja.

Annyit lehet tudni, hogy idegenkezűség nem történt, nem bűncselekmény áldozatává vált Dani. Azt, hogy pontosan mi okozta a halálát, egyelőre nem lehet tudni.

Az édesanya, aki szeptember 6-án beszélt utoljára a fiával, a Blikknek azt nyilatkozta:

„Rossz buszra szállt. A pécsi járat helyett a bajaira váltott jegyet, ezt jelezte is nekem, mondtam, semmi baj, szálljon le, bárhová elé tudok menni autóval. Ezután azt mondta, rosszul érezte magát a tömött, átforrósodott, levegőtlen buszon, amiről Dusnokon leszállt. Innentől nyoma veszett”

– mondta.

Kiderült az is, hogy egy helyi férfi látta a település melletti Vajas csatorna hídján is Danit. Strandolók azt mondták, hogy a fiatal fiú beugrott a vízbe, és ki is úszott onnan.

Problémái voltak, de talpra állt

Az édesanya szerint fiának voltak magánéleti és egészségi problémái is, de ezeket meg tudták beszélni. Dani felállt, új munkahelyet talált, semmi nem utalt arra, hogy ki akarna futni a világból. Gyermekvédelemben dolgozott,

elesett, elveszett srácoknak segített,

részt vett a Bátor-táborok szervezésében, tervei voltak, nem ment el az életkedve.

A család szerint valami miatt megzavarodhatott, megtalálására az egész ország összefogott. Az ismert eltűnt-kereső, Nagy László már az első napokban felvette az édesanyjával a kapcsolatot. A bejegyzéseit több tízezren megosztották.

„Tartottam a helyi polgárőrökkel is a kapcsolatot, a fiatalembert végül egy villanyoszlop tövében találták meg, ahol vélhetően önkezével vetett véget az életének, áramütés érhette. A kutatás közben nehéz dolgunk volt, nem lehetett tudni, hogy pontosan mi és miért történt. Annyi emberhez eljutott a keresés, hogy sok fals információt is kaptunk a hollétéről, amiket minden esetben ellenőrizni kellett”

– mondta a lapnak Nagy László.

„Az elmúlt egy évben nagyon sok minden történt. Kisért a balszerencse, amiket a rossz döntéseim idéztek elő. Volt, akit megbántottam, ezért nem is várok sem sajnálatot, sem megbocsátást. Most azonban ezt próbálom megfordítani”

– fogalmazott két hónappal ezelőtt az utolsó bejegyzésében a fiatalember.

(Kiemelt képünk illusztráicó)

Valódi Hírek