Orbán Viktor hatvanpusztai birtoka már a Holdról is látszik: Újabb elemekkel gyarapodott a luxusrezidencia (+fotók)

Orbán Viktor hatvanpusztai birtokán már a medence is kész.

Orbán Viktor családja már nyugodtan fürödhet is az elkerített hatvanpusztai birtokon: feltöltötték az egyik medencét. A füvet is gondosan locsolják a több hektáros parkban, miközben az országot egész nyáron aszály sújtotta – mutatta meg Hadházy Ákos független parlamenti képviselő csütörtökön.

Kész a medence, ám a hatvanpusztai birtokon még mindig építkeznek

Hadházy Ákos Facebook-posztját változtatás nélkül közöljük alább:

„Végre kedvére pancsikolhat az Orbán család, hiszen feltöltötték vízzel az egyik medencét és az elmélkedő sétány kerti tavát is a hatvanpusztai Pusztaverszáj parkjában. Az is jól látszik, hogy a szép zöld gyep egyáltalán nem sült ki a nagy szárazságban.

Ezek szerint a miniszterelnök úrnak a Brüsszellel és a meleglobbival folytatott hadakozás közben volt ideje füvet locsolni is, vagy egyszerűen az egész parkba be van építve az öntözőhálózat.

Mondjuk az öröm nem teljes, mert szerényen csak az egyik medencében (tűzivíztározónak szokták az ilyet engedélyeztetni, lásd Rogán Cecília »présháza«) van víz. Lehet, hogy a többi kellett a locsoláshoz.

Ennél még szomorúbb, hogy az ott látottak alapján még mindig nincsen készen a pusztaverszáji kastély. Ottjártamkor a hatalmas konyhát, éttermet és föld alatti hűtőkamrákat rejtő épületrészen serénykedett rengeteg munkás, a képeken a sok furgon és egy minidaru is kivehető.

Felháborító, hogy öt év alatt sem készült el a nagy mű. Hát HOGY A FENÉBE AKARUNK MI OLIMPIÁT RENDEZNI, HA MÉG A DRÁGA MINISZTERELNÖK ÚR K.RVA KASTÉLYÁT SEM TUDJUK ÖT ÉV ALATT FELÉPÍTENI?! Szégyellje magát Mészáros Lőrinc (akinek a cége a kivitelező)!

Azért, hogy egy jó hírt is mondjak, amióta utoljára itt jártam, a park csücskében megépült a hatalmas fedett szérű is.”

(Hadházy Ákos / Facebook)

Valódi Hírek