Kiderült: Nem akárkivel nézett farkasszemet Orbán Kötcsén

Lehull a lepel, ki volt az a fiatal politikus, aki meghekkelte a kötcsei pikniket.

Beszámoltunk róla, hogy a DK ifjúsági szervezete a kötcsei pikniken tiltakozott az ellen, hogy Orbánék kiárusították a hazát a kínaiaknak.

A Demokratikus Lendület aktivistái, köztük Gyekiczki Márton ezért játékpénzt szórtak Orbán Viktor lábai elé.

Az akció során Gyekiczki az Orbánt a testével védő Menczer Tamással is szóváltásba keveredett.

Gyekiczki Márton

.

.

A kormánypropaganda az eset után „Gyurcsány pótfiaként” írt a fiatal politikusról, azonban a DK elnöke most elmondta róla a teljes igazságot.

Mint kiderült: Gyekiczki Márton édesapja, Gyekiczki András annak idején Kövér László katonatársa, szobatársa, legjobb barátja volt. Amikor látta, hogy mit műveltek a fideszesek a Századvégben, eltávolodott Orbánéktól, akik ezt soha nem tudták megbocsátani neki: besározták, tönkretették. Négy éve meghalt.

Orbán most az ő fiával nézett farkasszemet Kötcsén.

Gyurcsány Ferenc bejegyzését változtatás nélkül idézzük alább:

„Gyurcsányista provokátorként, mi több, Gyurcsány »pótfiaként« ír a kormánypropaganda Gyekiczki Mártonról, az ország legfiatalabb, nem mellesleg DK-s önkormányzati képviselőjéről.

Ő volt az, aki múlt hétvégén oda mert állni Orbán elé Kötcsén, hogy a szemébe mondja, eladta a hazánkat. A propagandisták rögtön a fejéhez is vágják, hogy Marci édesapja egykori SZDSZ-es politikus, így aztán láncát vesztett ölebként szabad torokra menni vele szemben.

Hát akkor tisztázzuk!

Az nagyon nincs rendben, hogy politikai vitára az a válasz, hogy kinek ki az apja. Hogyan gondoljatok ezt!? Micsoda disznóság ez?

Ennyire pocsék emberek vagytok? Ez lenne a családok kormánya?

De ha már, akkor legyen világos: Gyekiczki András, Marci édesapja, Kövér László egykori legjobb barátja, katonatársa, majd szobatársa volt. András akkor fordult el barátjától és a jobboldaltól, amikor látta, hogy mi folyik a vele közösen alapított Századvégben, és nem akart cinkos lenni a bűnösök közt.

Meg is kapta a »jutalmát« a Fidesztől: tönkretették, besározták, András pedig – ettől valószínűleg nem teljesen függetlenül – ma már nincs közöttünk.

Előbb elárulták és tönkretették a morálisan szerencsére valóban nem közéjük való barátjukat, ma pedig a fiát támadják azzal, hogy ki is volt az apja. Aki, ha ez nem lenne elég, az én »pótfiam« is egyben. Egyébként valóban. Mert apa kellett neki, amikor szülőédesapja elment. És nem Kövérhez ment a fiú, hanem hozzám jött.

Nem fontos, de megjegyzem, nem miattam politizál ez a kitűnő fiatal férfi.

Ha az apa minősíti a fiút, akkor tessék mondani, Sulyok Tamás köztársasági elnök akkor apja révén maga is náci, aki »zsidóbútort« szeretne a zsidóktól elrabolt lakásba? Bayer Zsolt akkor nagyapja révén nyilas, aki a hüvelyi motozást oktatja a gettóban?

Folytassam miniszterelnök úr? Tudom ám folytatni, ha ezt akarjátok, csak sírás lesz a vége.”

.

Valódi Hírek