Dobrev Klára: Anyu ökölbe szoruló keze vagyok!

Nem fogom hagyni hogy ezek a bűnök lekerüljenek a napirendről – közölte Dobrev Klára.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az elmúlt napok híreivel kapcsolatban teljes joggal fordul fel az ember gyomra – írta Facebook-oldalán vasárnap közzétett bejegyzésében Dobrev Klára.

Már sokadszorra bukkan felszínre a ped0fil mocsok a fideszes világban

Bese Gergő atya ügyével kapcsolatban arra hívta fel a figyelmet, hogy ez a jelenség önmagában is „megér néhány misét”, lesz is még szó róla. Ugyanakkor hozzátette, hogy anyaként – amitől valóban rosszul van – az a ped0fil mocsok, ami már sokadszor bukkan felszínre a fideszes világban.

Dobrev Klára bejegyzését alább közöljük:

„Anyu ökölbe szoruló keze vagyok.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az elmúlt napok híreivel kapcsolatban teljes joggal fordul fel az ember gyomra.

Az LMBTQ-embereket végletekig megbélyegző és fröcsögve kárhoztató, de mindeközben melegorgiákban résztvevő fideszes celebpap, csak az egyik hír volt.

Ez a jelenség önmagában is »megér néhány misét«, lesz is még szó róla. De anyaként, amitől valóban rosszul vagyok, az a ped0fil mocsok, ami már sokadszor bukkan felszínre a fideszes világban.

Két lebukott pedofil plébánosról is szóltak a hírek.

Anyu ökölbe szoruló keze vagyok.

Elszomorít, ha arra gondolok, hogy a Kónya Endre-ügy is csak pár hétig volt téma, pedig ott talán igazi népharag támadt, teljes joggal.

Elült sajnos.

Elszomorít, ha arra gondolok, hogy a fideszes ped0fil világot bujtatók, mosdatók, mentegetők élik világukat, sőt mint látjuk Pölöskeiné esetében, még ők citálnak embereket bíróság elé rágalmazásért.

Szégyen.

Elszomorít, ha arra gondolok, hogy hány olyan akta lehet még Orbán és Rogán asztalain, amelyek lebukni készülő, aberrált fidesz-csinovnyikok disznóságait tartalmazzák, de csak elvétve kerülnek napvilágra, amikor már menthetetlen a helyzet.

Elszomorít, hogy a magyar társadalom egy része, még mindig talál magának olyan magyarázatot, amely alapján a fideszes ped0fília megbocsátható, elfeledhető, mert legalább nem a Gyurcsány, meg a libsik.

Elszomorít, ha arra gondolok, a két újabb ped0fil és a farizeus NER-pap esete is csak néhány napig, esetleg hétig lesz téma a nyilvánosságban, mert ne legyen kétségünk, Rogánék ezt is el fogják kezdeni megmagyarázni a híveknek.

Anyu ökölbe szorított keze vagyok. És nem fogom hagyni hogy ezek a bűnök lekerüljenek a napirendről.

Orbán rendszere az ország többsége számára idén februárra már végleg megbukott. Lehet ideig óráig még manipulációval egymás ellen fordítani a joggal dühös embereket.

De a kezünk ökölbe szorult.”

(Dobrev Klára/Facebook)

Valódi Hírek