Bréking: Megszerezte az RTL a Bese „atyát” lebuktató videókat

Így bukott le a „mélykeresztény” Bese „atya”.

Beszámoltunk róla, hogy Bese Gergő NER-kedvenc plébánosról – aki többek között a karmelita kolostort és a Megafon „szerkesztőségét” is megáldotta (?) – kiderült, rendszeresen teszi tiszteletét melegorgiákon. Bese a botrány pénteki kirobbanását követően másfél napig hallgatott, majd szombat este kínos videóban próbált mentegetőzni.

Az atyát az álszent viselkedését leleplező információk kiszivárgása után azonnal felmentették dunavecsei plébánosi szolgálata alól. Ezután szombat este egy videóban mártírkodott követői előtt. A kritikákat megelőzvén Bese a kommentelési lehetőséget azonnal letiltotta.

Az RTL Híradó vasárnap megszerezte a Bese Gergő „kalandjairól” készült felvételeket. A videók alapján jól beazonosítható – a valószínűsíthetően alkoholgőztől – kábult állapotú egyházi „méltóság”.

A csatornához eljutott privát videókat az RTL személyiségi jogi okok miatt nem mutathatta meg, azonban a riportban elhangzott, mi látható a felvételeken, és az is, Bese Gergő vélhetően saját maga készítette az inkriminált felvételeket.

Besét a karkötői buktatták le: az RTL által megszerzett felvételeken a férfi csuklóján jól kivehetően éppen olyan karkötők vannak, mint amilyeneket a legtöbb róla megjelent hivatalos fotón viselt.

Az RTL Híradó riportját itt tudod megnézni:

.

Valódi Hírek