Fotókkal: Lekapták Orbánt, ahogy olasz egy luxusétteremben terpeszkedett

Orbán Viktor a Comói-tó partján tért be egy luxusétterembe.

A Michelin Guide nevű étteremkalauz által is ajánlott olasz luxusétteremben fotózták le szerdán Orbán Viktort – számolt be a 444.hu.

Kilátás az étteremből

Kilátás az étteremből. Fotó: Ristorante Imperialino

Nem kevés pénzt hagyhatott ott az ebédért

A Moltrasio városkában lévő Ristorante Imperialino közvetlenül a csodálatos Comói-tó partján helyezkedik el, ahol olyan sztároknak van nyaralója, mint például George Clooney, Madonna, Gianni Versace vagy épp Sylvester Stallone.

A luxusétteremben három degusztációs menü van, de lehet választani étlapról is. Az ételek között szerepel a „posírozott tokhal, Franciacorta szósz, őszibarack és hínár saláta”, vagy mondjuk a „kagylótészta »Collina d’Oro« sáfránnyal, csontvelővel és tavi kaviárral”. Mindez természetesen nem két fillér.

A degusztációs menük ára 105–155 euró (41–61 ezer forint) között mozog,

a borajánlatok hozzá 40–60 euró (15–23 ezer forint) között. Természetesen étlapról is lehet választani: a fogások ára 30–40 euró (12–15 ezer forint) környékén van. Ám lehet fogást választani akár 110 euróért (43 ezer forint) is.

Ételkínálat

Ételkínálat. Fotó: Ristorante Imperialino

Azt csak remélni tudjuk, hogy

500 eurós bankjegyből is tudtak visszaadni

a mindig készpénzzel fizető Orbánnak.

Orbán Viktor (egyébként) egy gazdasági fórumra érkezett

A magyar miniszterelnököt a héten egy észak-olaszországi gazdasági fórumra várják, ahol panelbeszélgetésen vesz részt Magyarország és Európa jövőjéről – mondta el Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-nek.

A sajtóhírek szerint pénteken, az Európai Ház – Ambrosetti fórum nyitónapján a Comói-tó melletti Cernobbióban tartják az évente megrendezésre kerülő háromnapos rendezvényt.

A kormányfőről a méregdrága luxusétteremben készült fotókat >>ITT<< nézheted meg.

(A címlapfotó illusztráció)

Valódi Hírek