Bujtor István-életműdíjat kapott Reviczky Gábor (+videó)

Reviczky Gábor friss interjújában elárulta, műtétre vár.

Bujtor István-életműdíjat vehetett át a néhai színművész-rendezőről elnevezett filmfesztiválon vasárnap Keszthelyen Reviczky Gábor színművész.

Most is forgat, nemrég kórházba került

Mint ismert, Reviczky Gábort 2022 decemberében diagnosztizálták prosztatarákkal. A művész azóta többféle kezelést is kapott, a közelmúltban tért vissza Pajkaszegre, hogy folytassa a munkát A mi kis falunk új évadainak forgatásán. Augusztus közepén azonban kiderült, a színészt ismét kórházba szállították.

Kapcsolódó: Megrázó hír érkezett: Ismét kórházba került Reviczky Gábor

Reviczky Gábor a Blikknek adott friss interjújában többek között arról is beszélt, hogy jelenleg is forgat, A mi kis falunk mellett csinált egy filmet egy egyetemistának.

„Most is forgatnom kellene, ez a film (egy másik alkotás – a szerk.) 120 helyen nyerte el a világon a legjobb forgatókönyv-díjat”

– árulta el a színész, hozzátéve, hogy az alkotás témája lehengerlő, jó pár legjobb alakítás-díjat el lehetne vele nyerni.

„»Maradj velem«, ez a címe, (…) 2 éve kapja a legjobb forgatókönyv-díjakat és nem jut rá pénz. Pedig ez egy olcsó film”

– fogalmazott.

Arról is beszélt, hogy nagyon várja a szabadnapokat, olyankor sokat pihen, fekszik. Volt, hogy nyugágyat hoztak neki a forgatás helyszínére, bár véleménye szerint illene, hogy egy színésznek legyen lakókocsija.

„Nem veszik tudomásul, hogy nem luxusból van ott a lakókocsi, hanem azért, hogy a színész legyen kipihent, mert ő van a vásznon. (…)

Én csak akkor tudom kipihenni magam, ha vízszintesen fekszem, akkor elég 20 perc és már megyünk tovább”

– mondta, megjegyezve, hogy

jelenleg műtétre vár.

A színésznek erős gyógyszereket kell szednie, amelyektől el is fárad, ráadásul a készítmények nagyon drágák. Mosolyogva azt is elárulta a kameráknak, hogy most hízott 2 és fél kilogrammot, alig tudja begombolni a nadrágját, immár nagyobb méretet kell viselnie.

(Blikk/YouTube/MTI)

Valódi Hírek